2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانومی من چند بار دیدم شما سراغ دکترو میگیرید .من 20 روزپیش یه توده مشکوک توسینمو دکتر منیژه میرشاهی جراحی کردن. خیلی راضی هستم ازشون. یه سر برید پیششون. بین عارف 2و.4

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
خانومی من چند بار دیدم شما سراغ دکترو میگیرید .من 20 روزپیش یه توده مشکوک توسینمو دکتر منیژه میرشاهی ...

تو مطب جراحی کردین ؟ دارم دیوونه میشم دیگه 

التماس دعا

ادرسش رو برداشتم من مشهد نیستم این دفعه اومدم وقتم کم بود رفتم پیش دکتر فرقانی از بعد نمونه گیری سینم قرنز  و سفت شده ایشون داروی ده روزه  دادن اما به نظرم خیلی فرق نکرده سینم میترسم باز یه چیز دیگه باشه

التماس دعا
تو مطب جراحی کردین ؟ دارم دیوونه میشم دیگه 

نه بیمارستان بنت الهدی.منم تاوقتی جواب پاتولوژی بیاد خیلی استرس داشتم نه خواب داشتم نه خوراک ولی جوابش خوش خیم بود خدارو شکر.دکتر میرشاهی باهمون معاینه اول گفت 90 درصد خوش خیمه ولی برای اینکه خیالمون راحت بشه توده رو کامل برداشت.مشکلتون چیه؟تاحالا دکتر نرفتیدمعاینتون کنه؟انشالا که چیزمهمی نیست.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
نه بیمارستان بنت الهدی.منم تاوقتی جواب پاتولوژی بیاد خیلی استرس داشتم نه خواب داشتم نه خوراک ولی جوا ...

من دو سال پیش تصادف کردم رد کمربند سینم رو داغون کرد بعد چند وقت یه توده در اومد گفتن از تصادف بوده تا سه ماه پیش که دوباره یه توده بزرگتر ازشده قبلی  در اومد دکترم گفت نمونه بگیرم که خذا رو شکر خوش خیم بود اما دکترم گفت دستش نزن . بعد چند روز از نمونه گیری همون اطراف شروع کرد به قرمز شدن .و تا الان بهتر نشده دمتر خودم گفت احتمالا خون جنع شده . انتی بیوتیک داد دکتر فرقانی برای توده ها نظر دکتذ خودم رو داشت و اونم گفت دستش نزن سه ماه دیگه سونو و یه ده روز دارو داد

التماس دعا
نه بیمارستان بنت الهدی.منم تاوقتی جواب پاتولوژی بیاد خیلی استرس داشتم نه خواب داشتم نه خوراک ولی جوا ...

برای عملش جند روز بستری بودی ؟خیلی برش خورده ؟ هرچند که سینه من داغونه 

التماس دعا

فکر نمیکنم چیز مهمی باشه نگران نباش . ولی به نظرم یه بارم برید دکتر میرشاهی معاینتون بکنه .ضرر نداره.برای سونوگرافی هم حتما برید سونوگرافی پارسیان  خانم دکتر تاتاری خییییییییلی عالیه.همین که خوش خیمه خوبه بقیه چیزاش حل میشه.امضات:صلوات هم فرستادم برات.

این دکتر که گفتین صبح ها هم هست ؟ زود نوبت میده ؟ 

نه فقط بعداز ظهرا 5 به بعد.اره نوبتاش خوبه اگه برای همون روز نشه برای فرداش حتما میشه.

فکر نمیکنم چیز مهمی باشه نگران نباش . ولی به نظرم یه بارم برید دکتر میرشاهی معاینتون بکنه .ضرر نداره ...

اتفاقا فرقانی هم همین سونو گرافی رو گفت 

اینا تلفنی نوبت میدن یا باید حضوری برم ؟ منظورم سونو و دکتر شماس . 

التماس دعا
اتفاقا فرقانی هم همین سونو گرافی رو گفت  اینا تلفنی نوبت میدن یا باید حضوری برم ؟ منظورم سونو ...

دکتر تلفنی نوبت میده ولی سونوگرافی رو حتما باید برید حضوری نوبت بزنید.

برای عملش جند روز بستری بودی ؟خیلی برش خورده ؟ هرچند که سینه من داغونه 

صبح ساعت 6 رفتم بیمارستان ساعت 4بعدازظهر خونه بودم. عملم 40 دقیقه طول کشید بدون بیهوشی بابیحسی خودم خاستم چون بیهوشی هم عوارض داره هم اینکه چند روز بیشتر طول میکشید تا سرپابشم.4سانت برش خورده دقیقا همون جای عمل 10 سال پیشم رو بازکرد تاردجدیدی روسینم نمونه.الان تقریبا زخمش خوب شده ولی جاش خیلی سفته دکتر گفت طبیعیه.