ماهم هر چی جمع کردیم تا شوهرم دستش خالی میشد میفروخت
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ناراحت چی هستی بلخره داشتی و فروختی یعنی بدردت خورد من اگه داشتم میفروختم واسه عمل بینی
بعد خاطر اینکه قیمتش رفت بالا نشد بخرم منم این روزا همش فک میکنم اگه میداشتم میفروختم و نیازامو برطرف میکردم
اره خداروشکر اون موقع به دردم خورد ولی همیشه وقتی میفروختم بعد چند ماه باز شروع میکردم به خریدن این سری نشد
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
خیلیا همسن منن دوس دارن طلا ولی من کلا بدم میاد از بچه گی
یعنی کسی هست از پول بدش بیاد؟ طلا همون پوله دیگه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را