2777
2789

عفونت شدید گرفته بود سونو هم داد دکتر گفته باید بیاد معاینه سطحی انجام بدم ببینم قارچ زده یا نه نگرانم بچه ها خطرناکه؟؟ نمیاد دکتر می‌ترسه هرچی بهش گفتم دردی نداره و فلان باور نمیکنه انگاری شنید که دکتر بهم گفت معاینه اش یکم سوزش و درد داره ترس برش داشته 

کسی تجربه داشته؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن و مجبورش نکن. حواسشو پرت کن و با خوراکی یا کارای مورد علاقش سرگرمش کن. بهش اصلا فشار نیار و یاداوری کن که اگه نره بیشتر بیمار میشه، ولی نترسونش.

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

معاینه دختر که اصلا درد نداره چون چیزی وارد نمیکنه فقط چراغ قوه میندازه نگاه میکنه 

چرا دکترش گفت چون بار اولشه یکم درد براش طبیعیه اگه قارچ باشه میخواد ضدعفونی داخلی بکنه خود دکتر گفت سوزش داره

دست نمیکنه ک تو فقط نگاه میکنه و یکم بررسی میکنه

اسپکولوم نمیذارن واس دخترا بخاطر بکارت

من رفتم معاینه شدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...