2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری لکه بینی دارن

367 بازدید | 23 پست

من دو سثط داشتم

الان هفته ۶هستم بازم لکه بینی دارم،اوایل مثلا صب داشتم دیگ نداشتم تا شب،ی سفر ی روزخ رقتم امدم از اون روز هروقت دسمال میزنم دارم و ابکی قهوه ای هستش،

با وجود مصرف دو شیاف بازم قطع نشده،کسی بوده مث من

بعد بچها شما شیاف از مقعد زدین متوجه شدین ک ترشح نارنجی دارید از پشت برا من امروز پیش امد نگران کنندس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سعی کن دوسه ماه اول زیاد نگردی انشالله ک هیچی نیس.عزیزم شما لک بینی لانه گزینی هم داشتین؟

اره،کلا دو روز قبل پریودی خونابه داشتم شک کردم رفتم دکتر،ازمایش مثبت بود دیگ چون سابقه دو سقط داشتم بهم شیاف داشت

اره،کلا دو روز قبل پریودی خونابه داشتم شک کردم رفتم دکتر،ازمایش مثبت بود دیگ چون سابقه دو سقط داشتم ...

چ رنگی بود من خونابه قهوه ای روشن دارم یه هفته مونده ب پریودی سابقه نداشتم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اوایل لکه بینی، الان هم سرکلاژ شدم و خطر زایمان زودرس دارم 

دیگ سرکلاز ک بشی خیالت راحتا،بچه هم بهتر رشد میکنه،نگران نباش انشالله بسلامتی بدنیا میاد و بغلش میکن