2777
2789
عنوان

دیدین یسریا چه الکی خوش شانسن؟

65 بازدید | 8 پست

بچه ها بحث حسادت نیستا بهم فشار میاد واقعا:(((

مثلا دخترخالم باباش ترمی ده تومن میده دانشگاهش

هرماه خرج ناخن و مژه و رنگساژ و کراتینو باشگاهو غیره شه.

خرجشو کلا خونوادش میدن گواهینامشم براش گرفتن یه ماشینم انداختن زیر پاش.

الان من شش ساله دارم کااااار میکنماااا خسته شدم دیگه

ولی پس اندازی که از نپوشیدنو نخوردن و نرفتن جمع کردم اندازه خرج شش ماه اونه🥲

نه ماشین دارم نه دانشگاه میرم نه ناخونو مژه کاشته چون حقوقم کفاف نمیده. یه گواهینامه گرفتم خالی شدم.

یا حتی اون مادرزادی دندون عقل نداره من الان چندماهه دارم میرم جراحی میکنم در میارم عملا ۴۰ کیلو شدم از بس دهنم زخمه.

حالم بده واقعا. خیلی بدشانسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باباش چکارس؟

بازنشسته ارتشه.

داداشش مهندسه خواهرش دکتره اینام هرماه به حسابش پول میزنن جدا از هزینه ای که باباش میده.

بعد میبینم از من سه سال کوچیکتره و ده سال از من جلوتره اعصابم بهم میریزه

تعداد آدم های شبیه به تو خیلی بیشتره تو که تنها نیستی اکثرمون همینیم متاسفانه به چیزی به نام شانس اع ...

خیلی دردناکه آخه.

با اینکه ازم کوچیکتزه از منی که شش ساله شاغلم سه سال جلوتره عملا🫠

امیدم کمه:))اینهمه پول جمع کردم که یه ماشین بگیرم یه گاری هم با این وضع نمیشه خرید

واقعا وضعیت بده

کسی رو میشناسم که تا ۳۰ سالگی هیچی نداشته ولی زندگیش الان کاملا تغییر کرده 

دیدی ضرب المثله ؛ دل به دل راه نداشت 🖤
خیلی دردناکه آخه. با اینکه ازم کوچیکتزه از منی که شش ساله شاغلم سه سال جلوتره عملا🫠

خیلی میفهممت ولی چیکار کنیم واقعا با ناراحت شدن چیزی به جز افسردگی و در نهایت مریضی اعصاب نصیبمون نمیشه به هرحال وضعیت خیلیامون همینه البته اینم هست که همین شما الان از خیلیا سال ها جلوتری همین شاغل بودن و مستقل بودنت و احتمالا یه تحصیلاتی هم داری و روی پای خودت ایستادن الان رویای خیلیاست حتی شاید خیلیا هم که از سمت خانواده یا همسر تامین هستن بازم از فشار منت و سرکوفت همین شرایط آرزوشونه قطعا شرایط برای ما جوونا خیلی سخته ولی اینم حقیقته که ما انسانا همیشه در حسرتیم و خیلیا هم در حسرت ما هستن اینو بپذیریم به نفع خودمونه