2777
2789

من 24 موعدمه

به شدت خوابم میاد جوری که سرپا میشم یه یه طرف سرم گیج میره یخچال نبود میفتادم 

درد شدید پریودی دارم کمرم درد میکنه

سیکلام 30 روزس

سینه درد دارم

کسی هست بگه مثل من بوده بار دار بودم خدایا تو نظر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میشه میگن برو آی وی اف مگه با دارو و آمپول آزادسازی تخمک بزرگ و اماده لقاح نمیشه؟ شوهرت ضعیفه؟

اصلا یه ساله باردار نمیشم کلی دارو امپول دکتر گفت دیگه این ماه نشی بیا برای آی وی اف حتمت طبیعی باردار نمیشی

برات پنج تا صلوات می‌فرستم انشالله باردار باشی♥️ و خدا یه فرزند صالح بهت بده، دخترعموی من میخواست بره ای وی اف اما ی مشکل پیش اومده نرفت موکول شد به ماه بعد بعدش چندروز قبل رفتن معجزه شد و باردار شد

خدایا شکرت♥️
برات پنج تا صلوات می‌فرستم انشالله باردار باشی♥️ و خدا یه فرزند صالح بهت بده، دخترعموی من میخواست بر ...

ممنونم ازت الهی به حق پنج تن خدا معحزه اشوبه منم نشون بده نرم

ممنونم ازت الهی به حق پنج تن خدا معحزه اشوبه منم نشون بده نرم

الهی آمین از ته قلبم برات دعا میکنم، ولی اگه باردار بودی این ماه نیت کن یه سفره برای علی اصغر بنداز🙏🏻♥️

خدایا شکرت♥️
اصلا یه ساله باردار نمیشم کلی دارو امپول دکتر گفت دیگه این ماه نشی بیا برای آی وی اف حتمت طبیعی بارد ...

اول باید ببینه مشکل از کی و کجاست و سعی در برطرف کردن اون باشه نه اینکه بعد یکسال فورا بگه برو آی وی اف