2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 33 پست
دلش نمیشکنه😐 دیوونه بازی درنیاریاااااااا . اصلا گناهش گردن من . خوبه؟  رابطه و ازدواج که تعا ...

🤒بهش گفتم فقط میتونم دوست معمولی باشم حسی ندارم گفت دلتو بدست میارم باید حضوری منو ببینی یه چیزی بگو بنویسم که بدونه فایده ندارع نمخوامم ظاهر پرست باشم ولی باید به دلم بشینه حداقل 😞میخوام یه جوری بهش بگم که فک نکنه زشته نت امید بشه چون همین الانشم همین فکر می‌کنه نظری ندارین ؟

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
🤒بهش گفتم فقط میتونم دوست معمولی باشم حسی ندارم گفت دلتو بدست میارم باید حضوری منو ببینی یه چیزی بگ ...

اصلا همون دوست معمولی هم نباش . بگو به هم نمیخوریم . نظرم عوض شده . کسی که انقد از خودش مطمئنه میتونه دلتو حضوری بدست بیاره ، با نه گفتن تو خودشو نمیبازه

بگو مناسب هم نیستیم و بلاک بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا همون دوست معمولی هم نباش . بگو به هم نمیخوریم . نظرم عوض شده . کسی که انقد از خودش مطمئنه میتون ...

یعنی همینجوری رک بگم ؟عیب ندارع یعنی 😥

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
یعنی همینجوری رک بگم ؟عیب ندارع یعنی 😥

نه بابا چه عیبی داره 

مردی که بخواد با یه همچین چیزی خودشو ببازه اصلا به درد تو نمیخوره . پس‌فردا باید با هزار و یک مشکل زندگی دست و پنجه نرم کنه . فک کردی به کتفشه ؟ بیخیال جان مادرت 

اگه مظلوم بازی درآورد و اصرار کرد خرش نشی یه وقت 

به خدا پسرا اهمیت نمیدن

نه بابا چه عیبی داره  مردی که بخواد با یه همچین چیزی خودشو ببازه اصلا به درد تو نمیخوره . پس‌ف ...

باشع ممنون از نظرت بهم گفت که می‌ره پیش روانپزشک منم ترسیدم یه بلایی سرش بیادد 

باشع ممنون از نظرت بهم گفت که می‌ره پیش روانپزشک منم ترسیدم یه بلایی سرش بیادد 

دروغ میگه خب 

به منم گفتن تومور مغزی دارم . سرطان دادم . خودکشی میکنم برات.  آدم میکشم برات😂😂 و هیچ گوهی نخوردن و همش دروغ بود

دروغ میگه خب  به منم گفتن تومور مغزی دارم . سرطان دادم . خودکشی میکنم برات.  آدم میکشم بر ...

جدی چه بد 🤒❤️‍🩹 چجوری باید به یه پسر اعتماد کنم 

جدی چه بد 🤒❤️‍🩹 چجوری باید به یه پسر اعتماد کنم 

نکن.به همین سادگی😂😂

یه پسره عاشقم بود . چند ماه تهدیدم می‌کرد خودمو و خودتو میکشم . تعقیبم می‌کرد که قبولش کنم . بعدش گندش درومد که با یکی نامزده و همون روزا که التماس می‌کرد جواب تلفنشو بدم نامزدی رو رسمی کرده بودن و یه سال قبلش با دختره دوست بوده . عکس یه دختر دیگه استوری میکنه ، ولی هنوزم هر شب با یه شماره جدید بهم زنگ میزنه چون قبلی‌اش بلاکه که فقط صدامو بشنوه😂😂😂 

نکن.به همین سادگی😂😂 یه پسره عاشقم بود . چند ماه تهدیدم می‌کرد خودمو و خودتو میکشم . تعقیبم می‌کرد ...

وای چه وحشتناک

وای چه وحشتناک

🙂💔

آره . واقعا وحشتناکه . اگه بدونی چطور مرد گنده به اون مغروری جلوم گریه میکرد . انقد خودمو سرزنش میکردم که حتما من جایی یه جوری برخورد کردم که اینطور عاشقمه و برام گریه میکنه . ولی هرشب بغل یکی دیگه بود . وقتی فهمیدم به روش اوردم 

گفتم دست از سرم بردار برو پیش همون دختره تحفه . بهم فوحش داد که درموردش درست صحبت کن💔😂 ولی هنوز ول کن من نیست

🙂💔 آره . واقعا وحشتناکه . اگه بدونی چطور مرد گنده به اون مغروری جلوم گریه میکرد . انقد خودمو سرزن ...

❤️‍🩹🥀چه عجیب ول کنم نیست .راستی به پسره گفتم بهتره رابطه رو تموم میکنم از همه جا هم بلاکش کردم البته یه متن قشنگ نوشتم براش سرخورده نشه

❤️‍🩹🥀چه عجیب ول کنم نیست .راستی به پسره گفتم بهتره رابطه رو تموم میکنم از همه جا هم بلاکش کردم الب ...

کار خوبی کردی . مهربونیت نشون دادی که متن نوشتی براش

آره دیگه . هرزه‌س و کثیفه‌ن پسرا . چه کنیم😪

خیلی مراقب خودت باش . منم مث تو مهربون و زود باور بودم

کار خوبی کردی . مهربونیت نشون دادی که متن نوشتی براش آره دیگه . هرزه‌س و کثیفه‌ن پسرا . چه کنیم😪 ...

ممنون عزیزم 💞💞 حتما نصیحتت گوش میدم 

کار خوبی کردی . مهربونیت نشون دادی که متن نوشتی براش آره دیگه . هرزه‌س و کثیفه‌ن پسرا . چه کنیم😪 ...

راستی خوب شد بی خیالش شدم امروز رفتم دیدم با یکی دیگه دوست شده🤐😐