2777
2789
عنوان

پسرم بعد طلاق اذیت میکنه

3405 بازدید | 20 پست

۳ماه جدا شدیم پسرم پیش منه باباشم همش بهش سرمیزنه ۹سالشه همش بهونه میاره اذیت میکنه تکالیف ب زور مینویسه 

خستم کرده دیگه والا واسه اسایش خودش جدا شدم الان اینجوری میکنه شوهرم میگه صیغه کنیم موندم چیکار کنم خودمم از طلاق پشیمونم حداقل اجاره خونه نمی‌دادم دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صیغه چرا 

برید مشاوره ،مشکلاتتون و حل کنید ازش تعهد بگیر بهم رجوع کنید

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

قبول کن که دوباره عقد کنین یا حتی همون صیغه را. یه کلاس همسرداری درجه یک هست بهت معرفی میکنم بخدا اگر شرکت کنی زندگیتون درست میشه و پسرت آرامش پیدا میکنه. اینجا میترسم لینک بفرستم فکر کنن تبلیغاته شمارمو میذارم میتونی پیامک بفرستی لینک ثبت نام برات بفرستم. میتونی هم شمارمو ذخیره کنی و تو ایتا پیامم بدی لینک را اونجا بفرستم. کلاسش در یک کانال داخل ایتا هست هزینش هم ۳۰۰ تومنه. ولی بخدا که این دوره میلیونی می ارزه هم خودم شرکت کردم هم دوستام و همه راضی هستیم . خیلیا بودن در شرف طلاق بودن و به زندگی برگشتن شما هم حالا که شوهرت میخواد برگرده قطعا میتونی اوضاع را تغییر بدی و به هم برگردین و زندگیتون شیرین بشه. بخاطر آرامش بچت و مهمتر از همه خدا ، حتما شرکت کن پشیمون نمیشی. حتی اگه برات مشکله ۳۰۰ را یکجا بدی با ادمین ثبت نام صحبت کن ببین قبول میکنه تو دو قسط بدی. فکر کنم قبول کنه. حالا فکراتو بکن و خواستی پیامم بده تا لینک را برات بدم. 09366650595 اینم شمارم