2777
2789
عنوان

خانومایی که بیرون شاغلن بیان لطفا

154 بازدید | 11 پست

بعد از ۷ سال کار بیرون، از ساعت ۸ تا ۴، بهم ثابت شده که وقتی از سر کار میام خونه، مطلقا هیچ کاری جز استراحت نمیتونم بکنم.

اگر کسی مثل من هست بیاین یه کم درد دل کنیم.

در مورد اینکه دلمون میخواد بعد کار بریم خرید ، تمیز کاری کنیم، آشپزی کنیم، ورزش کنیم، کتاب بخونیم ، مهارت جدید یاد بگیریم و.... ولی نمیتونیم

منم همينطورم عزيزم

البته من فعلا مجردم و خونه بابامم ولي خب تقريبا بخشي از كاراي خونه با منه و از طرفي دانشجو هم هستم

منم تا ميام خونه تلپ ميشم رو تخت. ديگه حوصله مهموني و بيرون و اينارو ندارم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همينطورم عزيزم البته من فعلا مجردم و خونه بابامم ولي خب تقريبا بخشي از كاراي خونه با منه و ا ...

از من انتظار دارن گاهی مهمونی بدم ولی جونشو ندارم. جهیزیه م هم کامل نبوده و مهمون که میخواد بیاد کلی کار اضافه برای خرید یه سری وسیله دارم. خودمم دوست دارم مهمونی بدم ولی به شرط اینکه لوازمم کامل بود و خسته نبودم

من خرید رو قبل رسیدن به خونه انجام میدم. تمیز کاری در حد شستن ظرف و لباس رو بعد یه کم استراحت انجام میدم . غذا اگه صبح یا شب قبل درست  نکرده  باشم یه چیز فوری در حد کوکو یا کباب تابه میپزم و میخوریم.برای مهارت جدید کلاس ثبت نام کن یا دوره غیر حضوری بخر و یکی و دو روز تو هفته در حد چن ساعت براش وقت بزار. کتاب یا فیلم رو بزار برای آخر شب و قبل خواب. جارو و گردگیری رو هم روز تعطیل انجام بده. . ویتامین بخور و خستگی رو کم کن. حتما صبحها قبل سرکار رفتن میوه ای چیزی ببر سرکار که بخوری و خسته نشی.

بیخیال. کی الان تو این گرونی مهمونی میده. 

چند دفعه مثلا عموی شوهرم دعوت کرده، بالاخره یه بار که باید ما دعواشون کنیم

بقیه فامیلای نزدیک هم به همین ترتیب و

پدر و مادرها و خواهر و برادرها. چند بار دعوت کردن. 

چند دفعه مثلا عموی شوهرم دعوت کرده، بالاخره یه بار که باید ما دعواشون کنیم بقیه فامیلای نزدیک هم به ...

اگه دستت میرسه یه بار بیرون دعوتشون کن. اگه نه یه بار غذا بپز ببر پارکی جایی. دردسرش کمتره . مثلا جوجه بگیر بیرون کباب کنید