2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا منم از شوهرم متنفرم دیشب عروس هلندیمون مرد حالا نمیدونم مریض بود چش بود این چ حرفایی بمن زد گفت تقصیر تو بود مرد تو کشتیش رفتی پیشش نشستی ترسید ندید بدیدی از این به بعد اینطوری میکنم اونطوری میکنم ماشینتو عوض نمیکنم زود باش زنگ بزن بابات وام خانگی ننویسه برات و هزارتا چرت پرت دیگه حتی گفت تو خیانت کاری بخاطر چی بخاطر مرگ ناگهانی یه پرنده بمن انگ خیانت هم زد گفت تو کثافتی خدا مارو گرفت 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

اتفاقا منم از شوهرم متنفرم دیشب عروس هلندیمون مرد حالا نمیدونم مریض بود چش بود این چ حرفایی بمن زد گ ...

اون حداقل یه ماشین به تو داده این که کلا محدویت داده تو همه چیز 

اون حداقل یه ماشین به تو داده این که کلا محدویت داده تو همه چیز 

بخوره سرش ماشینش اینقدر منت میزاره میگه بزار خراب شه اگه درست کردم حالا از صدقه سری من ب اینجا رسیده وگرنه هیچ گوهی نبود ازگشنگی میمرد با من از فرش رسید ب عرش بخاطر ۷۰۰هزار عروس هلندی چ حرفا بمن زد حالا خودم خریده بودم برای پسرم 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

عجب حالا پرنده بدبخت چرا مرده بود

چ بدونم تازه خریده بودم نمیدونم مریض بود یا استرس داشت کاش شوهرم بجاش میمرد