2777
2789

واقعا بعضی از تاپسکها که نوارد +۱۸مطرح میشه رو باز میزارن بعضی دیگه رو میبندن این سایت چگونه مدیریت میشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک منو پاک کردند راجب تفاوت زندگی شهری و روستایی بود مثبت تر از این موضوع چیزی نیست نه راجب سیاست حرف زدیم نه مثبت هجده . تعطیل شد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

تاپیک منو پاک کردند راجب تفاوت زندگی شهری و روستایی بود مثبت تر از این موضوع چیزی نیست نه راجب سیاست ...

بعضیا مریضن گزارش میزنن بعد اگه میدونه درصد تایپک های جنجالی بالاست باید سایت رو ببندن

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

نینی یار اگه این پیامو میخونی من یه کلمه جمعه گفتم کاش جنگ نشه میترسم فوری همون صفحه اول هم بستم کاربرا هم حرف بدی نزدن بعد چرا اخطار قرمز گرفتم؟ بعد چرا اون یارو هی فحش میداد و تایپک هاشو فقط تعطیل میکردین و هی ادامه میداد تاپیک میزد درهمون مورد😐😐

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

والا من قاعده خیردو فروش دلار و اموزش رایگان خریدو فروش دلارو مطرح کردم بستنش

دلار و اینا ممنوعه🥴 طلا دلار کلا نمیشه اینجا حرفشو زد ، خیریه و درخواست کمک هم همینطور ، یه سری اسم فیلم های خاص هم گفتن نمی‌تونیم راجبشون حرف بزنیم ، ف.ال هم همینطور نمی‌تونیم راجبش حرف بزنیم ... درباره سیاسی و‌اینام ممنوعه ، روزه و نماز و جلا عقاید دینی ام ممنوعه چون باعث بحث و دعوا میشه ، عکس دوست پسر و اینام ممنوعه 🥴خیلی چیزای دیگه ام ممنوعه که خودم اطلاعی ندارم گاهی میرم اکانت نی نی یار ها میخونم