خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9468 عنوان کسی قرص فلوکستین 20 خورده ؟ 245 بازدید | 19 پست سلام لطفا اگه کسی خورده میشه بگه عوارضش چیاس؟ خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭 1403/01/26 | 17:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 12560 من میخورم من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
نتونستم عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 2506 من فقط کم اشتهای داشتم میِشهبارهابَخشید،ولیدیگهاعِتمادنکرد...!🖤
خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9468 من میخورم چجوریه عوارض داره؟ خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 12560 میل جنسیت کم میشه افتاب اذیتت میکنه ارومی کلا همیشه همینا من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9468 من فقط کم اشتهای داشتم الانم میخوری خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 12560 چجوریه عوارض داره؟ بله داره کابوس میبینی شبا و ... من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9468 میل جنسیت کم میشه افتاب اذیتت میکنه ارومی کلا همیشه همینا رو اشتهای شمام تاثیر داشت؟ خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
نتونستم عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 2506 الانم میخوری نه روم تاثییر نداشت رفتم روان پزشک قرص دیگه بهم داد بهترم میِشهبارهابَخشید،ولیدیگهاعِتمادنکرد...!🖤
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 12560 رو اشتهای شمام تاثیر داشت؟ بله اشتهارو کم میکنه من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 12560 رو اشتهای شمام تاثیر داشت؟ بستگی به دوزش داره فقط یادت باشه قطعش نکنی خود سر چون یا تشنج میکنی یا کار به بیمارستان میکشه مثل من اگه دیدی با یدونه اوکی نیستی بگو دوز رو ببره بالا من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9468 بله اشتهارو کم میکنه من میترسم خواب آلودم بکنه اشتهام همین جوری ندارم اینم بخورم لاغرتر بشم دکتر نوشته برام نمیدونم دو دلم بخورم نخورم خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 12560 من میترسم خواب آلودم بکنه اشتهام همین جوری ندارم اینم بخورم لاغرتر بشم دکتر نوشته برام نمیدونم دو دل ... خواب الود که نمیشی ولی فلوکتین برا کساییه که پرخوری عصبی و افسردگی دارن شما که اشتهات کمه واسه چی میخوری من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9468 بستگی به دوزش داره فقط یادت باشه قطعش نکنی خود سر چون یا تشنج میکنی یا کار به بیمارستان میکشه مثل من ... 20 نوشته برام خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
خرزهر مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9468 خواب الود که نمیشی ولی فلوکتین برا کساییه که پرخوری عصبی و افسردگی دارن شما که اشتهات کمه واسه چی می ... افسردگی دارم بدبختم کرده😞 خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭