2777
2789

بابا لیندا کیانیه با فتوشاپ اینطوری کردن😐😂😂😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=335603458]😂😂😂😂 میخوای خیالت راحت بشه تموم این سایتارو نگاه کن لیندا کیانیه[/QUخدا خیرت بده

به خدا آنقدر تاپیک خیانت میخونم دیوونه شدم 

فکر کردم داره خیانت میکنه 

خوابیده بود داشتم نقشه ی قوتلشو میکشیدم 

[QUOTE=335603458]😂😂😂😂 میخوای خیالت راحت بشه تموم این سایتارو نگاه کن لیندا کیانیه[/QUخدا خیرت بد ...

😂😂😂😂😂😂وااای

اینجارو بیخیال 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
الکی هی میگن اونه حالا یکمی شبیشه اصلا لیندا کیانی چرا باید توی گوشی همسرش باشه

نیدونه به خدا همش میگن لینداست 

گفتم اول عکس زنیکه هرزه رو بزارم نی نی سایت آبروش بره 

بعد برم دم و دستگاه شوهرم و قیچی کنم بندازم جلو سگ 

وقتی فتوشاپ لیندا کیانی رو‌نمیشناسید من چیزی نگم بهتره اه

آخه اصلا شبیه نیست 

فشارم رفت بالا دیدمش 

خوابیده بود گفتم برم دم و دستگاهشو قیچی کنم مردک خائین 

اگه اشتب کردم خدا منو ببخشه 

آخه اصلا شبیه نیست  فشارم رفت بالا دیدمش  خوابیده بود گفتم برم دم و دستگاهشو قیچی کنم مر ...

خیلی وضعت خرابه یه فکری به حال سادگی خودت بکن بدبخت بیچاره شوهرت که زنش سواد داره اینترنت داره بازیگر نمی‌شناسه بهش میگی قبول هم نمیکنه شک داره. متاسفم