sama_ara مدیر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 عنوان كيا مثل من بيخواب شدن دستا بالا... | مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 231 پست بياين از خودمون بگيم يكم تا خوابتون ببره دخترا... خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!! 1396/03/15 | 04:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_رنگی عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 3765 منم وقتتی هندووووانه یا اب یا چیزای ابکی زیاد میخورم همش تو توالتم با عرض پوزش.. دوستان غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
sama_ara مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 لامصب خواب مثل پرنده از چشام پر گرفته رفته چشمم شده قد جغد خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
مهسار عضویت: 1395/07/05 تعداد پست: 1035 هرگز چنین چیزی پیش نیومده بود برام.. تو نت یه چیزایی خوندم.. امکان داره لک بینی لانه گزینی باشه؟ اونم نزدیک موعد پری..؟ الهی و ربی من لی غیرک .. 😢😢
سمان_گلـــــ🌹ــــی1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 834 بخواب عزیزم...ممنون از همدردیت شب و رورت خوش💜 فدات خوشگله..این خواباش،خرگوشیه گذاشتمش سرجاش بیدار شد لینک تاپیک کیک قاشقی..یه کیک ساده خوشمزه برای افطار
sama_ara مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 منم وقتتی هندووووانه یا اب یا چیزای ابکی زیاد میخورم همش تو توالتم با عرض پوزش.. دقيقا منم همينن خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
خانم_آقاى_ایکس عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 2869 اينو گفتم كه قدر لحظاتتون روبدونيد برسرمسائل الكى وپوچ دردسر درست نكنيد مشكلات واختلافات بزرگ توى زندگى زناشويى خيلى وقتا ريشه اش توى همين حرفا ومسائل پيش وافتاده است فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
چشم_رنگی عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 3765 يه چيزى بگم :منو الان ميبينيد اينموقع شب اينجام سرحالم وخوشحال هفته گذشته بدترين بدترين روزاى عمرمو ... وای ارادت عالیه...خدا انشاالله هنه مشکلاتو مث اب خوردن برات حل کنه دوستمبنظرم ایمان قوی و اراده و توکلت باعث شده سربلند بیرون بیایبهت تبریک میگم💚 دوستان غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
مهسار عضویت: 1395/07/05 تعداد پست: 1035 تو اقدامی؟؟ نه عزیزم.. ولی خوب جلوگیری طبیعی داریم.. الهی و ربی من لی غیرک .. 😢😢
سمان_گلـــــ🌹ــــی1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 834 يه چيزى بگم :منو الان ميبينيد اينموقع شب اينجام سرحالم وخوشحال هفته گذشته بدترين بدترين روزاى عمرمو ... منم سال رو خیلی عجیب شروع کردم نمیتونم بگم بد نمیتونم بگم خوباما خدارو شکر نتیجش خوب بود... لینک تاپیک کیک قاشقی..یه کیک ساده خوشمزه برای افطار
چشم_رنگی عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 3765 فدات خوشگله.. این خواباش،خرگوشیه گذاشتمش سرجاش بیدار شد ای جان💖 دوستان غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
چشم_رنگی عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 3765 اينو گفتم كه قدر لحظاتتون روبدونيد برسرمسائل الكى وپوچ دردسر درست نكنيد مشكلات واختلافات بزرگ توى زن ... حق با شماست کاملا...درسته👍 دوستان غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
سمان_گلـــــ🌹ــــی1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 834 نه عزیزم.. ولی خوب جلوگیری طبیعی داریم.. چون یکم مشکوکیبخصوص تکرر ادرار.. درد پزیودیمن اول بارداریم اینارو داشتم لینک تاپیک کیک قاشقی..یه کیک ساده خوشمزه برای افطار
خانم_آقاى_ایکس عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 2869 [QUOTE=43033668]وای ارادت عالیه...خدا انشاالله هنه مشکلاتو مث اب خوردن برات حل کنه دوستم بنظرم ایمان قوی و اراده و ...[/QUOTE]ان شاالله مشكلات همه ى دوستان به راحتى حل بشه هركسى هرچى ازخدا ميخواد اگربه صلاحشه همون بشه فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
sama_ara مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 بچه ها منم كوه دردم بگم براتون باورتون نميشه كه اينجا چيكار ميكنم هنوزم مشكلاتم حل نشدت خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
مهسار عضویت: 1395/07/05 تعداد پست: 1035 چون یکم مشکوکی بخصوص تکرر ادرار.. درد پزیودی من اول بارداریم اینارو داشتم ولی اخه این چند قطره ی کم خونی که دیدم چی بود ..؟ الهی و ربی من لی غیرک .. 😢😢