2777
2789

میخوام اگر خدا بخواد برای کنکور جدی بخونم ومیخوام الان نی نی سایت رو حذف کنم توصیه ای؟حرفی یاراهنمایی اگه دارید خوش حال میشم بشنوم

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️

کناردرس عروس هم بشو

دانشگاه بیشتربهت خوش میگذره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کردی ولش نکن اما الکی مثل من هی شروع کنی باز ول کنی همون بهتر نخونی وقتتم هدر ندی

تاحالا دانشگاه نرفتی؟ 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
کناردرس عروس هم بشو دانشگاه بیشتربهت خوش میگذره

حالا که کنکور فرایند طولانی هست اگه به اون چیزی که میخوام برسم به چیزهای دیگ هم میتونم باخیال آسوده فکرکنم

شروع کردی ولش نکن اما الکی مثل من هی شروع کنی باز ول کنی همون بهتر نخونی وقتتم هدر ندی تاحالا دا ...

نه اصلا هیچ رشته ای رو به جز رشته های علوم پزشکی دوست ندارم ومتاسفانه مثل تو یه مدت از درس زده شده بودم ولش کردم

حالا که کنکور فرایند طولانی هست اگه به اون چیزی که میخوام برسم به چیزهای دیگ هم میتونم باخیال آسوده ...

خواهرم متاهل بودن تادکترارفتن

منم کارشناسی متاهل بودم

خیلی بهتربود

اعصابت واسه درس راحتتره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
میسه بگی چجوری میخوای نی نی سایت رو حذف کنی؟ لطفا ب منم بگو

باید تاپیک بزنی بگی برات گزارش بزنن

البته راه های دیگ ای هم هست ولی خوب زیاد خوب نیست تفرقه میفته تو سایت