2777
2789
عنوان

درد بعد از عمل بارداری خارج از رحم

650 بازدید | 12 پست

سلام .من ۲۴ روز پیش به خاطر بارداری خارج از رحم عمل کردم و لوله راستم رو از دست دادم.

الان بعد از ۲۴ روز دیروز یه کم کار خونه بیشتر از روزای دیگه انجام دادم زیر شکمم سمت راست کمی درد دارم و پای راستم که دراز میکشم آروم میشه می خواستم بدونم کسی هست ایجور شده باشه.

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاهام درد نمی‌کرد . ولی یکی دو ماهی کشید تا جای عمل بهتر شد . 

ممنون عزیزم جواب دادید .البته من زیاد کار می کنم پا درد میگیرم .ولی امروز بیشتر استراحت کردم دردم کمترهولی خواستم بدونم طبیعی هست

ممنون عزیزم جواب دادید .البته من زیاد کار می کنم پا درد میگیرم .ولی امروز بیشتر استراحت کردم دردم کم ...

عزیزم عمل سنگینی هست . نباید زیاد به خودت فشار بیاری . یه چند ماهی می‌کشه تا بهتر بشی.

ممنون عزیزم جواب دادید .البته من زیاد کار می کنم پا درد میگیرم .ولی امروز بیشتر استراحت کردم دردم کم ...

ببخشید شما تا چند وقت بعد عمل خونریزی یا لکه بینی داشتید؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
برای من که عملش مثل سزارین بود .

عزیزم شما تا چند وقت بعد عمل خونریزی یا لکه بینی داشتید

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
ببخشید شما تا چند وقت بعد عمل خونریزی یا لکه بینی داشتید؟

سلام عزیزم من تا دو هفته خونریزی داشتم بعد کم شد و قطع شد تقریبا یک ماه بعدش پریود شدم .الان باز درد دارم .۶ ماه گذشته امروز وسیله سنگین برداشتم پام درد می کنه