2777
2789

از بس که با حرفای زورشون.

گوشه کنایه هاشون

فتنه هاشون اوایل عروسیم عذابم دادن بهترین کارم در حقم کنن میگم به درک نکن مگه من خواستم.دلم نمیخواست هیچوقت به این درجه برسم حتس بهم بگن نمک نشناسی یا پر مدعا .

برامون ساعت خریدن خواهرای شوهرم یه تشکر خالی کردم 

یکی از خواهراش برامون کلی علف وحشی چیده و ابغوره اورده فقط با یکیشون خوبن و احترامشو دارم بقیه شون از چشمم افتادن .

بهترین کارم کنن اصلا مهم نیستن تشکرم نمیکنم.

مادرشوهرم انقد اشکمو در اورده بی حرمتی کرده بهم برامون کره ترشی لبنیات که میفرسته نمیخورم تشکرم نمیکنم ازش حتی زنگم نمیزنم.

وقتی چیزی بهم داده گفته ببر برای علی یعنی شوهرم منم خیلی بهم بر خورد یبار نگفت برای عروسمو پسرم فقط برای علی.

انقد دلمو شکستن که هزارتا خوبی کنن میگم نکنن م.ه من خواستم چه فایده بهم بی حرمتی میکنید بخوره تو سرشون 

اینجا همه یطرفه حرف میزنن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر همم‌دردیم. مادرش شوهر منم توی ظرف آجیل میریخت میزاشت جلوی پسرش بعد بهش میگفت بخور بعد به منم میگفت توام بخور. یا وقتی داشتم یدونه کیک میخوردم به مادرشوهرم تعارف میکردم میگفتم بفرمایید میگفت نه من نمیخورم نگه دار برای شوهرت همشو نخور!! درصورتی که ی کیک چیه که این حرفو میزد. منم دیگ زیاد زنگ نمیزنم. ببینمشون خوبم باهاشون ولی دیگ از چشمم افتادن خیلی خیلی حرفای دیگ که برای اینکه شناسایی نشم نمیگم.

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
وای چقدر همم‌دردیم. مادرش شوهر منم توی ظرف آجیل میریخت میزاشت جلوی پسرش بعد بهش میگفت بخور بعد به من ...

همشون اینجورن .من باردارم خونه مادر بزرگ خودم بودیم میگفت طالبی بدین به محمد و حمزه بابامو عموم اصلا نگفت بدین به این دختر حالم بهم میخوره از این رفتار زشتشون منم مثل خودشون رفتار میکنم

پیرزنای قدیم همشون پسر دوستن.اخرم پسر میرینه تو سرشون

دلیل این رفتارشون که میگن بدین فلان چیزو فلانی بخوره میدونی چیه؟ میخان به ما یاد بدن وقتی چیزی میخورید اول بدین شوهرتون. یجورایی میخان یاد ما بدن. دیگ نمیدونن دیگ الان دوره زمونه ای نیست که بخای یاد کسی بدی.

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈

منم خیلی زجر کشیدم ولی واگذار کردم به خدا

هیچوقت باهاشون صمیمی نمیشم و عین دیگرون برخورد می کنم و هر وقت هم چیزی میارن تشکر می کنم ولی خودمو براشون به زحمت نمیندازم. مثلا اگه ترشی، آش، کیک یا ... درست کنم براشون نمیرم مگه اینکه خودشون بخوان که اونم به ندرت پیش بیاد.

چندبار هم به طعنه گفتن که فلانی همه چی بلده ولی برامون درست نمی کنه

من معمولا آدمایی که عذابم دادن رو از زندگیم حذف میکنم ولی اگه نشه هر بار که می بینمشون یه جوری باهاشون رفتار می کنم که انگار یه فامیل دور رو دیدم و سر سنگینم

خودشونم دیگه فهمیدن و خیلی کارا کردن که باهاشون مثل قبل بشم اما تاثیری نداشته

البته من دوست داشتم که دلم بزرگ و بی کینه بود و می تونستم ببخشم و خودمو رها کنم اما نمیشه چون همش میترسم باز روشون باز بشه و اذیتم کنن

منم خیلی زجر کشیدم ولی واگذار کردم به خدا هیچوقت باهاشون صمیمی نمیشم و عین دیگرون برخورد می کنم و ه ...

میفهمم چی میگی منم بخاطر اینکه روشونو باز نشه محل نمیدم بهترین کار برای ادمایی مثل ایناست