2777
2789

انتشارات کتابم رو تحویل نداده بدقولن🤦‍♀️ چاپ دوم کتابمه😊😊

تازه پراید خریدم چطوری با ماشینم از پارکینگ دربیام هرچی همسرم میگه راحته باز استرس دارم🙄

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خودم خاک اش پا نزاشتم بزار برسم چشم    یکی میخواد منو ببره

فدای مرامت 😂😂بی بلا ناموسن کشور ازروهاس 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بابا باکلاس

من کره دوست داشتم برم اما نشد مثل تو 

ایران رو به تخم میگیره  

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

اینکه بچه ام راه میره و حرف میزنه میخوام نذری بدم ب نظرتون چی بدم خوبه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
رفع اشکال اگر بتونم میکنم ،واسه یادگیری برو آموزشگاه یا پیش یه خیاط شاگرد شو ،ریزه کاری و نکته خیلی ...

منظور تاپیکای آینده خودمه که مینویسم خیاطم با آموزش رایگان تازه دارم ثبت نام میکنم حالا به امید موفقیتمون

طلا امروز ۶ تومنه؟

شده ۶ میلیون گرمی یعنی ؟ 🤐🤐

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

فدای مرامت 😂😂بی بلا ناموسن کشور ازروهاس 

بجان بچه های نداشتم به کره خواستم یه اپلای کنم رشته تجربی نمیخواستتتتتتتت قبول ندارهههههههه 

رشته هنر قبول داره   

دیگه ببین چه حدی هستیم

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
من کره دوست داشتم برم اما نشد مثل تو  ایران رو به تخم میگیره    

امریکا خیلی بهتره منم احتمالا خانوادم میگن آمریکا ولی خودم کره رو دوست دارم 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜