2777
2789

منم میخوام عمل کنم ولی پول ندارم😐😂😭

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم فکر کنم باید عمل کنم.تو نت خوندم ربطی به سن نداره کلا عمل سخت و دردناکیه

من یه ساله سنگ لوزه دارم لوزم حفره ای شده با روش های خونگی درمان نمیشه،یه سریا گفتن ده روز اولش خیلی سخته

...

چقدره هزینش میدونی؟

بیشتر۱۵میلیون نی،حالا یا دهه یا دوازده اینا

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

من یه ساله سنگ لوزه دارم لوزم حفره ای شده با روش های خونگی درمان نمیشه،یه سریا گفتن ده روز اولش خیلی ...

من گوشام ی سره عفونت میکنه.همش گوش دردم.نمیدونم به خاطر این میشه عمل کرد یا نه

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه ساله سنگ لوزه دارم لوزم حفره ای شده با روش های خونگی درمان نمیشه،یه سریا گفتن ده روز اولش خیلی ...

خیلی سخته منم همین وضعیتو دارم بیشتر از عوارض امپول بیهوشیش میترسم خودش خیلی درد نداره مرتب بستنی بخوری بعد یه هفته اوکی میشه

خیلی سخته منم همین وضعیتو دارم بیشتر از عوارض امپول بیهوشیش میترسم خودش خیلی درد نداره مرتب بستنی بخ ...

بیهوشی فقط اونجاش که بهوش میای یذره سخته وگرنه چیز خاصی نیست...

...

بیهوشی فقط اونجاش که بهوش میای یذره سخته وگرنه چیز خاصی نیست...

ممکنه عوارض داشته باشه من اجیم خرداد عمل کرد تا الان درگیر جوشه صورتش داغون شد چن وقت پیشم یکی از نی نی سایتیا بینی عمل کرده بود صورتش پر جوش شده بود