2777
2789

سلام

تابستون چیکار میکنن بچه هاتون

اینکه خونه باشن همش بخوابن که درست نیست

دوتا هستن خطرناک هم میشه

چیکار کنم من

سال اولی هست که شاغلم

دوتا پسر دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلاس شنا ورزش زبان بذار بقیشم اگه میتونی خونه مامانت

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

اگه کلاس نمیتونی ببری تو خونه با توجه به بودجت سرگرمشون کن ایکس باکس فوتبال دستی من دخترام موسیقی میبرم هفته ای یه جلسه است از نظر رفتوامدش سخت نیست

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
صبح کی ببره بیاره کلاس اخه

بزار استراحت کنن مگه قراره صبحم برن کلاس بیچاره ها تازه از مدرسه راحت شدن،،براشون صبحونه اماده کن هر موقع بیدار شدن بخورن خودتم بگو دست ب برقو گاز نزنن ماشالله بزرگن که

بزار استراحت کنن مگه قراره صبحم برن کلاس بیچاره ها تازه از مدرسه راحت شدن،،براشون صبحونه اماده کن هر ...

بزرگه ۱۳سالشه کار درستی نیست بخوابه تا ۱۰ 1۱

دوتا پسرن بخورن بخوابن تلوزیون؟

خودم خونه بودم فرق داشا

سرکارم من 

من کلاس سازشونو انداختم ۷ عصر دست خودته که تایمش کلاسای هنری هم باز تایمش دست خودته بنداز عصر و غروب ولی نقاشی هفته ای سه جلسه است هلاک میشه ادم

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
من کلاس سازشونو انداختم ۷ عصر دست خودته که تایمش کلاسای هنری هم باز تایمش دست خودته بنداز عصر و غروب ...

نمیخوام صبح خونه فقط بخوابن و تلوزیون ....

خودم خونه بودم فرق می‌کرد

دوتا پسرن میترسم یه کاری کنن