یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=335555384]مرسی عزیزمشما مشکلتون چی بوده؟[/QUO زمانی که ای وی اف انجام دادم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری و پلی کیستی داشتم و دکتر چیزی نگفت شوهرم مشکل داره که ای وی اف نشد چند سال بعد تنبلی تخمدان و پلی کیستیک بودن هم درمان شده بود رفتم دکتر گفت شما مشکلی ندارید شوهرتون مشکل داره بعد هم میکرو انجام دادیم خدا هم بهمون بچه داد
عزیزم میکرو رو خودت انتخاب میکنی یا دکتر تشخیص میده..... میکرو مراحلش با ای وی اف فرق داره؟ ی توضیح ...
میکرو از ای وی اف بالاتر هست برای کسایی هست که ای وی اف شکست خورده باشن و مشکل از شوهر باشه .تو میکرو با یه سوزن اسپرم و وارد تخمک میکنن چون اسپرم قدرت اینکه وارد تخمک بشه نداره خودشون با سوزن وارد تخمک میکنن دو روز تو آزمایشگاه میمونه ببینن تونسته تخمک و بارور کنه یا نه .بقیه مراحل هم مثل ای وی اف هست تو میکرو شانس موفقیت بیشتر هست من خودم از دکتر خواهش کردم انجام دادن که یکی از دکترها هم گفت تو پرونده من هم گفتم میکرو براتون انجام بدن من رویان. تهران انجام دادم
من به همه کسی ها که چه ای وی اف .چه میکرو میخوام انجام بدن یه توصیه میکنم بعد از تخم کشی وقتی فهمیدید چند تا جنین دارید اصلا کاشت انجام ندید بذارید برای 5ماه ازش بگذره جنین ها فریز کنید اصلااااااااا به حرف دکترها گوش ندید فریز شانس بارداری و زیاد میکنه دکتر گفت بیا برات کاشت انجام بدم بگید نه حال روحیم داغونه میخوام چند ماه ازش بگذره بگید فریز کن دکتر .اونها دلشون به حال شما نمیسوزه فکر جیب خودشون هستن