2777
2789

آزمایش دادم wbc نزدیک 4 هست نوشته low

کسی تجربه داره؟

البته شروع کردم قرص فروسولفات گاین میخورم

الا بذکر الله تطمئن القلوب

من از بچگیم کم خونی داشتم

این قرصا هم خوبم نمیکردن فقط و فقط گوشت منو خوب می‌کرد

توی بارداریم چهار تا چهارتا قرص آهن میخوردم ولی فایده نداشت تا اینکه تا یه ماه هر شب به اندازه دو تیکه اندازه بند انگشت گوشت آب‌پز میکردم بعد شام میخوردمش حتما آبشو هم میخوردم اینطوری کم خونیم خیلی خوب شده بود

ولی برای بعضیا قرص آهن جواب میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بچگیم کم خونی داشتم این قرصا هم خوبم نمیکردن فقط و فقط گوشت منو خوب می‌کرد توی بارداریم چهار ...

گوشت بزرگترین نعمته 

مخصوصا وقتی میخوابونی تو آب پیاز ساطوری می‌کنی کباب می‌کنی اونم فییییله😭😭😭😭

قلب ما لرا با گوشت کار می‌کنه( هشدار لرستان به روحانی😂)

اونوقت تو این هاگیر واگیر بعضیا شدن حامی حقوق حیوانات و میگن گوشت نخورید 😏😏

گوشت بزرگترین نعمته  مخصوصا وقتی میخوابونی تو آب پیاز ساطوری می‌کنی کباب می‌کنی اونم فییییله😭 ...

واییی 😄😄😄 

من حیاط دارم شوهرم خیلی بد قلقه همش از شوهرم خواهش میکنم که جوجه بگیره تا گوشتمون بهتر تامین بشه حالا این وسط پسرم پریده هی میگه مرغ ها رو نکشید اگه جوجه بگیرید باید خودش با پیر شدن بمیره 🙄😄😄 خداییش توی این گرونی نمیشه به احساسات توجه کرد  واقعا بدن بهش نیاز داره

بزور بتونم شوهرمو راضی کنم حالا پسرم عدو شده

توی روستا هستیم ولی آرزو به دلم موند یه مرغ بزرگ کنم استفاده کنم

خب کدوم شهر 

واااااای روستا دیدی صبح بیدار میشی بوی باغ و بوی بهشت بهت میخوره چه عالیه😍😍😍

میگم گل رز کبود بکار😍

بخدا جای تو بودم فقققققققققط بوقلمون نگه میداشتم و غاز بعد مرغ هم میریختم

تخماشونو می‌فروختم خودش منبع درآمد هست 

حیفه اینجوری از امکاناتت استفاده نکنی

خب کدوم شهر  واااااای روستا دیدی صبح بیدار میشی بوی باغ و بوی بهشت بهت میخوره چه عالی ...

از همینا دارم میسوزم حیاطمون خیلی بزرگه پر از دار و درخته خونمون یه جور خونه باغه

کلی هم خونه های ساخته شده مرغ داریم ولی نه غازی دارم نه بوقلمون 

حتی توی خونمون جای نگهداری گوسفند هم هست دو تا بره داشته باشم با علفای اینجا خودشون بزرگ میشن دیگه نیاز به این همه خرج برای گوشت نیست

ولی اصلا شوهرم باهام پا نیست و من فقط حیاط رو نگاه میکنم میسوزم چندین ساله اینطوری حرص میخورم

همسایه هامون خونشون پر از ازین حیوونا هست ولی خونه ما فقط چهار دونه مرغ هست اونم خودمو تیکه کردم تونستم از فامیل بخرم 

من از بچگیم کم خونی داشتم این قرصا هم خوبم نمیکردن فقط و فقط گوشت منو خوب می‌کرد توی بارداریم چهار ...

دقیقا

اومدم همینو بگم گفتیش

منم کم خونی مینور م

حدود ۸سال پیش آهنم براثر رژیم سنگین رف یک

قرصای خارجی که دکتر داده بود بهم هر بسته ۲۲هزار تمن بود تقریبا

من یه ورق یه ورق میخریدم

بعداز مدتها آهنم فقط رف چهار با قرصا

یه خانم بهم همین پیشنهادو داد که  یه روز درمیون یا هرروز مقدار کمی گوشت بزارم بخورم

اون موقع بنظرم گوشت ۲۷هشت تومن بود من کمتر از یه کیلو گوشتو هرروز یا یه روز در میون اینکارو میکردم

بعد از یه مدت آهنه رف ۷۰

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اوووووو چقد آزمایشا دادم اون موقع و چقد اذیت شدم

بنظرم قرص تاثیرش کمتره استارتر

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...