2777
2789
عنوان

از استرس دست چپم بی حس شده قلبم تو دهنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا چی میگید چرت و پرت 

جرات ندارن دیشب سخنرانی نتانیاهو و بایدن و ندیدین!!!!!

از ترس هیچ غلطی نمیتونن بکن

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

همش شو اف سیاسیه

شماعم بلدین همینو بگید اره با اسرائیل هماهنگ کردن یکم موشک بازی کنن عقلتون کجاس اخه

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
اسرائیل ب اون گندگی درمقابل این همه موشک ساکت نمیشینه قطعا کل شهرونداشم تو مخفی گاهن ما فقد زیر اسم ...

ببین ایران از قبل هشدار داده گفته من انتقام‌ میگیرم توهم اگه دست از پا خطا کنی انتقام من سنگین خواهد بود 

اونا از مس نیروهای مردمی حماس بر نیومدن چطور میخوان به ایران حمله کنن؟

در یک کلام اگه قرار نبود به دستش بیاری خدا هیچوقت فکرش رو توی دلت نمینداخت👌🏻🌟🌈
شماعم بلدین همینو بگید اره با اسرائیل هماهنگ کردن یکم موشک بازی کنن عقلتون کجاس اخه

تو جنگ اسرائیل با فلسطین اسرائیل با غزه و فلسطین نمیجنگید مستقیم با ایران طرف بود

اگه قرار بود بزنه اون موقع یه خودی نشون میداد با این همه تهدید نظامی ایران

حمله بصورت ناگهانی اتفاق میفته نه اینکه اول خبر بدن بعد حمله کنن. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
ببین ایران از قبل هشدار داده گفته من انتقام‌ میگیرم توهم اگه دست از پا خطا کنی انتقام من سنگین خواهد ...

اونا آمریکا و انگلیس و فرانسه باهاشونه 

ما کیو داریم؟؟ی فلسطین از خودمون بدبخت تر فقد باهامونه

هرجور حساب کنیم اینا ساکت نمیمونن کافیه همین امریکا تجهیزاتشو بفرسه براشون کل ایرانو میزنن

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
اونا آمریکا و انگلیس و فرانسه باهاشونه  ما کیو داریم؟؟ی فلسطین از خودمون بدبخت تر فقد باهامونه ...

مگه خبر نداری روسیه به آمریکا هشدا داده دختر؟ پوتین گفته اگه آمریکا بخواد کوچکترین تعرضی به خاک ایران کنه ساکت نمیشینیم و وارد میدون میشیم .ایران هم که ساکت نمیشینه موشک های قوی داره جواب آمریکا رو میده

در یک کلام اگه قرار نبود به دستش بیاری خدا هیچوقت فکرش رو توی دلت نمینداخت👌🏻🌟🌈
واسه چی باید اینکارو کنن؟ هزار تا بهونه دیگ هس واسه تحریم و بالارفتن دلار

حالا میخوان یه تنوعی بدن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
مگه خبر نداری روسیه به آمریکا هشدا داده دختر؟ پوتین گفته اگه آمریکا بخواد کوچکترین تعرضی به خاک ایرا ...

خداکنه همینجور ک تو میگی باشه 🥲🥲