2777
2789
عنوان

خدارو خوش نمیاد یسریا از قصد بقیه رو میترسونن و دلشونو خالی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 51 پست
مریضن یه عده. الان از فردا این موج عملیات روانی و رسانه ای بیشتر هم میشه. یه عده نادان ابله هم سوار ...

واقعا یه عده ابله... جنگ روانی واقعا شروع شده، نه توسط دشمن، توسط وطن فروشها

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ، بقیه دارن کاریی میکنن که اسرائیل هدفشه 

اصلا شک نکن اگه همینها مزدورهای صهیونیستی باشن. یه عده فریب خورده احمق که مغزشون پوک شده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بخدا من دارم میلرزم دارم گریه میکنم 😭😭💔

عزیزم آرامش خودتو حفظ کن هیچی نشده که پاشو ی لیوان آب بخور به خبرهای مجازی هم توجهی نداشته باش بیشترشون برای تضعیف روحیه منو توعه

کسی جنگ رو راه ننداخت این فقط پاسخ متقابله. اینو چرا نمیفهمید؟

خودشونم میدونن عزیزم 

منتها چون اسرائیل سمت قدرتمنده اینا طرف کسیو میگیرن که زورش بیشتره نه کسی که مظلومه

هرشب سایت از دسترس خارج میشد امشب که باید خارج میشد نشد  خدا جو دهندگان و لعنت کنه

منم سوالم همینه چه میکنن این مسولین حالا یه تاپیک بخوای حذف کنی باید شونصدتا شرط داشته باشی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇