2777
2789
عنوان

توی این بلبشو این چی میگه اخههه

256 بازدید | 10 پست

جنگ جهانی سوم داره میشه (البته انشالله که کشکه همش) اونوقت استاد ریاضی ما میخواد فردا میان ترم بگیره🥲🫴

فردا ساعت ۸ صبحم باید دانشگاه باشم🤣

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشگاه ازاده کجا میری

رودهن🥲🫴 یکساعت تو راهم قشنگ خوابمم نمیبرهههه

هیچیم نفهمیدم از این تمرینای ریاضی خدا بخیر کنه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

استادت میدونه اسراییل هیچ غلطی نمیتونه بکنه

هر بلای طبیعی و انسانی ای که نازل میشه:

معلما و استادای ریاضی:😏😏

سلام عزیزم میشه بپرسم رشتتون چیه و کدوم دانشگاه ؟من قصد دارم ازاد بزنم چندتا سوال دارم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

سلام عزیزم میشه بپرسم رشتتون چیه و کدوم دانشگاه ؟من قصد دارم ازاد بزنم چندتا سوال دارم

مهندسی عمران دانشگاه ازاد

بدون کنکور رفتم چون رشتم‌تجربی بود و کنکور ریاضی ندادم

مهندسی عمران دانشگاه ازادبدون کنکور رفتم چون رشتم‌تجربی بود و کنکور ریاضی ندادم

اها ممنونم عزیزم حس کردم ازاد پیرا ها باشین ببخشید 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐