2777
2789
عنوان

شوهرم زن دوم گرفته

539 بازدید | 24 پست

نه بابا بچه خوبیه شوهرم  خواستم یکم از حال وهوای جنگ بیرون بیایید بعدم نترسید اسرائیل مثه سگ میترسه از ایران 

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

کوف

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
🇮🇷إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾. چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد

باریکلا مسلمون باید شجاع باشه خوشم اومد

فدای سرت مگه چقد قراره عمر کنیم بذار خوش باشه بدبخت

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مگه فقط اسرائیله آمریکا و اروپا پشتش هستن. فقط خدا باید کمکمون کنه

خدا کمکمون میکنه همونطوری که تو ۸سال دفاع مقدس همه دنیا بود وایران تنها ولی ما خدارو داشتیم 

ممنونم بابت تلاشت عزیزم ما نی نی سایتی ها بخاطر این فداکاریت بهت افتخار میکنیم❤️😁

اره ببین توروخدا واسه ارامش زنای باردار سایت از شووووهرمم مایه میزارم🥺

آره آنقدر از ایران می‌ترسه که هیچ کاری تا حالا نکرده 

معلوم هم نیست این که کنسول گری ایران رو زد کی بود 

اسرائیل که از ایران می‌ترسه از این کارا نمیکنه 😂

خیال همگی راحت جنگ هزینه داره برای اسرائیل اونم فعلا درگیر فلسطین هست 

ما رو نمیزنه 

مثل ۹۸