2777
2789

صبح با شوهرم از پشت باهم رابطه برقرار کردیم؛ چند ساعت پیش تو آینه نگاه کردم دیدم از پشتم انگار یه گوشت خیلی کوچولو دراومدع به سمت بیرون. فک نکنم قبلاً بوده باشه. اولین بار به پشتم نگاه کردم. اما فک نکنم قبلاً اون گوشت بودع باشه. تجربه دارین راهنمایی کنید؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطر داره😐 فک کنم بواسیره

نه بابا اونو می‌شناسم. اون شکلی نیست.

خیلی از پایین تر مقعد یه گوشت کوچولوی آویزونه.

پشتِ واژنم. البته قبل ازدواج تو حموم برای تمیز دست زدم دیدم یه چیزی هست اما اهمیت ندادم

بدبخت شدی بواسیر گرفتی رفت

نه بابا اونو می‌شناسم. اون شکلی نیست.

خیلی از پایین تر مقعد یه گوشت کوچولوی آویزونه.

پشتِ واژنم. البته قبل ازدواج تو حموم برای تمیز دست زدم دیدم یه چیزی هست اما اهمیت ندادم. آخع فقط یک سوم آلت تناسلی شوهرم وارد شد.

اه خدا جای درست و قرار داده چرا از پشت!!!  بخودت رحم‌کن!! دوسال دیگه بی اختیاری میگیری!

نه بابا. دیگه قرار نیست از پشت باشه.

دیروز هم رابطه کامل نبود تا کامل وارد شه. فقط کمی