2777
2789

هیچ موقع نتونستم اون اسباب بازی که دلم میخواست رو بخرم نتونستم اون آموزشگاهی که دلم میخواست رو ثبت نام کنم

نتونستم یه سفر درست و حسابی برم 

نتونستم اون طور که میخوام پول خرج کنم

نتونستم اون طور که میخوام لباس بپوشم همیشه میگفتن این لباس ال و بل ولی خواهر برادر های دیگم هر جور که دلشون میخواد هستن

نه لپ تاپ و نه اتاق درست و حسابی 

من پر حسرتم با ۱۸ سال سن حس پیری میکنم پچگی مت تباه شد حس میکنم خیلی عقده ای ام منی که اجازه نداشتم اون لباسی که دوس داشتم رو بخرم چون کوتاه بود و.... و حجاب نداشت اصلا پس من برا چی به دنیا آمدم دلم میخواد بمیرممممممممممممم😭😭

چطوری به مادرم بفهمونم منم حق انتخاب دارم با من مثل بچه ها رفتار میکنه خیلی هوامو داره ها ولی تو همه چی دخالت میکنه این لباس باید بپوشی امروز این شال رو سر کن موهاتو باز بذار یل بباف یه چی هم گفتنی میگه تو به حرف مت محل نمیدی خب منم آدمم با ۱۸ سال سن چرا باید الانم تو به من دستور بدی چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭

مامانم ۴۰ سالشه خودش هل جور دوس داشته گشته هیچکس هم حق انتقاد ازش رو نداره 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی ک قبلا شرایط تورو داشت باید بگم راه نجاتت یا جنگه یا سرکار رفتن.

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
به عنوان کسی ک قبلا شرایط تورو داشت باید بگم راه نجاتت یا جنگه یا سرکار رفتن.

الانم میگه باید بشینی برا کنکور بخونی اجازه سرکار رفتنم ندارم 

کی میخواد جواب بچگی و نوجوونی منو بده که تباه شد دیگه هیچوقت حالم خوب نمیشه حتی اگه اجازه داشته باشم الان هر جوری دوس داشتم بگردم😭😭

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

سعی که به بقیه خیلی فک نکنی و کارایی که دوس داری انجام بده اما زیاده روی نکن و احترام ها رو نگه دار مثلاً بگو مامان من نمیخوام امروز این لباسی که تو گفتی بپوشم اینو دوس دارم 

کم کم متوجه میشن تو باید رز لباس یا کارت راضی باشی ما که نمی تونیم همه رو از خودمون راضی نگه داریم

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     
سعی که به بقیه خیلی فک نکنی و کارایی که دوس داری انجام بده اما زیاده روی نکن و احترام ها رو نگه دار ...

دقیقا  درسته  ولی بقیه پشت سر ادم .....

باید قیام کنم من😪

مامانم خیلی دلسوزه برامون و زحمت کشیده ولی این کاراش کفریم کرده انکاری من بچه ام 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

دقیقا  درسته  ولی بقیه پشت سر ادم ..... باید قیام کنم من😪 مامانم خیلی دلسوزه برامون و ز ...

میفهمم 

آدم گاهی باید به خاطر دل خودش زندگی کنه ولی بعضی جاها به خاطر احترام جمع باید لباس مناسب تر استفاده بشه و آدم باید بدونه کجا چی بپوشه 🌹

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     
میفهمم  آدم گاهی باید به خاطر دل خودش زندگی کنه ولی بعضی جاها به خاطر احترام جمع باید لباس منا ...

حق با توعه من همیشه سعی کردم لباس مناسب بپوشم ❤️‍🩹

تو زیباترین آرزوی منی ❤️