2777
2789
عنوان

نفری ۲۰۰ هزار واسه روز معلم اندازست؟؟ ۳۵ تا دانش آموز

| مشاهده متن کامل بحث + 9968 بازدید | 201 پست
خوده معلم که الفبا یاد میداد بخاطر گرونی هیچی از ما نخاست 

دقیقا همینه معلمها نموندن برای کادو همون تقدیر و تشکری بشه ازشون درکنار یک شاخه گل براشون دنیایی ارزش داره 

با این پول جمع کردن هم خانواده هارو در فشار میزارن هم شان و شخصیت معلم رو پایین میارن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من معلمم اصلا دوست ندارم هدیه بگیرم از دانش آموزام  خودشون گل میارن کیک میخرن من ناراحت میشم خ ...

میشه معلم خودش اعلام کنه که جشن نگیرن براش؟یا جشن در حد پخش کردن شیرینی تو کلاس باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا معلما نه توقع کادو دارن، نه اینکه شما پشت سرشون اینجور بهشون توهین کنین

اگه نخان خودشون میگن لطفا کسی کادو نیاره

زمان منم 

معلم 5 ابتدایی گفت نفری 1000تومن بیارید

شد 35تومن دادش انگشتر

دهه60بود اون موقع 1000خیلی بود 

و ماهم شرایط بدی داشتیم

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨
۲۰۰تومن تو این دوره هیچی نیست بعد این طوری فکر کن داری به خاطر پسرت داری این کارو می کنی

دقیقا فقط بخاطر پسرم میدم...فقط حرکته نماینده رو درک نمیکنم دیگه انقد حرکت اضافی میزنه

تازه میگه یکمم اضافه بدین عکاس هم بیارم

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
من معلمم اصلا دوست ندارم هدیه بگیرم از دانش آموزام  خودشون گل میارن کیک میخرن من ناراحت میشم خ ...

ولی من عشق اینو داشتم روز معلم دو تا جعبه شیرینی ببرم مدرسه. و کادو واسه معلم دخترم بگیرم.. 

یادش بخیر 

میشه معلم خودش اعلام کنه که جشن نگیرن براش؟یا جشن در حد پخش کردن شیرینی تو کلاس باشه؟

بله میشه من خودم هر سال بهشون میگم اصلا کادو نیارید

خودشون میگن گل بیاریم اصرارشون رو که می بینم میگم گل اشکال نداره ولی بازم معذبم ☺️

برای معلم دختر من تولدش رو جشن گرفتن😐🤐 همین چندروز گذشته بود دخترمم اصرار می‌کرد مامان دسته گل بگیر ولی من نگرفتم اما همکلاسیاش گل و کادو و کیک گرفته بودن🤨 باید دید کادو روز معلم قراره چکار کنن

برای معلم دختر من تولدش رو جشن گرفتن😐🤐 همین چندروز گذشته بود دخترمم اصرار می‌کرد مامان دسته گل بگی ...

خدایی مسخره بازیه دیگه

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
بله میشه من خودم هر سال بهشون میگم اصلا کادو نیارید خودشون میگن گل بیاریم اصرارشون رو که می بینم می ...

چقدر خوب پس کلا تو کلاس کیک اینا نمی گیرین؟

چون من خودمم دوست ندارم تو هر مناسبتی کلی هزینه بشه میخوام بگم که ساده برگزار شه

نماینده ها پول جمع نکنند. هر کسی دوست داشت کادو بده. هر کسی نداشت. نده. 

نماینده ها زاییده شدن واسه همین خامه مال بازیا عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری