2777
2789
عنوان

نفری ۲۰۰ هزار واسه روز معلم اندازست؟؟ ۳۵ تا دانش آموز

| مشاهده متن کامل بحث + 9968 بازدید | 201 پست
من مادرم معلمه ،پارسال گفت چیزی نگیرید اصلا من نیازی ندارم ،براش کارت هدیه گرفته بودن مادرمم کل پول ...

دقیقا ی جوری منت میذارن و توهین می کنن آدم قلبش می شکنه خودشون ی بچه ۷ساله دارن از پسش برنمیان اون وقت به ۴۰ دانش آموز با اخلاق و فرهنگ های مختلف و... آموزش بده آخرشم توهین بشنوی کسی تشکرم‌نمی خواد اما این همه توهین هم خجالت آور

وای یه حرکتی زد خیلی پیشم منفور شد من یه پسر کوچولو دارم جشنی چیزی باشه میبرمش که با محیط مدرسه آشن ...

این دیگه کیه چه جوری روش شده به بچه کوچیک نده خودش بره با معلم بخوره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالاتر از نماینده کلاس گفتم والا اینجور که شما تعریف میکنی نماینده خوبی هستی نماینده های ما خیلی خ ...

از اونا خیلی تو محیط مجازی شنیدم 

مثلا  به مادر بچه ای که واسه جشن پول نداده پیام دادند بچه ات رو روز جشن مدرسه نفرست 

نمی دونم چطوری دلشون اومده و چرا اینقدر تنگ نظرند 

والله من یکی از همکلاسی های پسرم روز جشن یلدا خودش مدرسه نیومده بود ، بعداً که تو گروه عکس ها رو گذاشتند غصه اش رو می خورم الان عکس ها رو می بینم و میگه پس چرا من نرفتم 

اونا دیگه نوبرند 

اینام باور کن گه از زندگیشون میباره نمیدونم منتها چی بهشون میرسه ازین همه خودشیرینی تاحالا نماینده ...

وای ما پارسال یکی از اینا داشتیم

خیلی بدبختن بخدا ، کمبود دارن

دقیقا ی جوری منت میذارن و توهین می کنن آدم قلبش می شکنه خودشون ی بچه ۷ساله دارن از پسش برنمیان اون و ...

دقیقا

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
دو سال قبل ما دویست دادیم برا معلم  پارسال گفتن ۳۰۰ نفری.خیلی از مامانا گفتن کمه خودشون جدا ک ...

والا معلم ما هم جالب نیست...اصلن راضی نیستم

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت