2777
2789

صفحه ی دیگه نداره ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرا که نرماله.....خوبه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نرماله .

آزمایشتون دو مرحله ای بود ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

نه عزیز جان همینه 

من ۲۳ هفته دادم .فقط یه مرحله بود .

میترسم دوباره بنویسه واسم

نرماله عزیزم  ناشتات ۷۲هست ک البته یکمم پایینه  یکساعت بعد غذا۱۴۰  و بعد دو ساعت۱۰۸ ...

عفونت ادراری کدوم؟؟

مسئول آزمایشگاه گفته عفونت ادراری داره 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
نرماله . آزمایشتون دو مرحله ای بود ؟

۳ بار خون گرفتن یه بار ادرار 

بعددمشئول آزمایشگاه گفته عفونت ادراری

کدوم گزینست؟؟

خیلی بالاست؟؟

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
۳ بار خون گرفتن یه بار ادرار  بعددمشئول آزمایشگاه گفته عفونت ادراری کدوم گزینست؟؟ خیلی بالاس ...

سومین سطر مربوط به ادراره .

فکر کنم سومین خطش واسه باکتریاته .

زیادم هست 

سومین سطر مربوط به ادراره . فکر کنم سومین خطش واسه باکتریاته . زیادم هست 

نه اون غلظت ادرار رو نشون داده فک کنم و نرمالش۱۰۲۵ هست بنظرم زیادم بالا نیست 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
نه اون غلظت ادرار رو نشون داده فک کنم و نرمالش۱۰۲۵ هست بنظرم زیادم بالا نیست 

خودمم مطمعن نبودم .آخه زده مانی .

عنوان باکتری نداره که ...