2777
2789

ی همکاردارم هرجامیرم دنبالم میاد آقاست جوونم هست خیلی پرحرفه انرژیشم زیاده هرچقد حرف میزنه خسته نمیشه نمیدونم اینهمه انرژی رو ازکجامیاره ولی واقعا اذیت میشم همش راجب چیزای تکراری هرروز هزاااار بار حرف میزنه خسته شدم ازدستش و اگر یجا وایسم میادتوصورتم حرف میزنه ومن واقعا بدم میادهی خودمو میکشم عقب باز میاد توصورتم بنظرتون چیکارکنم واقعا خسته شدم شما بودید چی بهش میگفتید یاچیکارمیکردید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار حرف بزنه هیچ واکنشی نشون نده به حرفاش همزمان کار خودتو انجام بده. خودش خسته میشه. خودتو بگیر از اول تایم تا نزدیکت نیاد

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بهش میفهمونم که خوشم نمیاد  کوتاه جواب میدم بهش نگاه نمی‌کنم دنبال حرفشو نمیگیرم خودمو مشغول ک ...

شاید باورت نشه ولی دقیقا همین کارهارو میکنم حتی به مدیرمونم گفتم بهش بگه اینقد صحبت نکنه من سردردمیشم صداش کلفته بلندم هست خیلی اذیتم میکنه بازم حالیش نمیشه. حتی بهش یکسری گفتم میشه لطفا حرف نزنی دارم فکرمیکنم! گفت باشه دودقیقه ی بعد باز شروع کرد ک به چی فکر میکنی! همش حرفای انگیزشیه تکراریه بدردنخور میزنه واقعا

بذار حرف بزنه هیچ واکنشی نشون نده به حرفاش همزمان کار خودتو انجام بده. خودش خسته میشه. خودتو بگیر از ...

وای الان دقیقا تواین شرایطم حرف میزنه من سرم توسیستمه نه نگاش میکنم نه واکنش نشون میدم ولی ته هرجمله ش یهو داد میزنه خانم فلانی گوشت بامنه؟ هی میگه گوش میدی چی میگم!؟ منو نگاه کن یه لحظه گوش بده! بخدا دیگه دارم روانی میشم از دستش اینقد بلند یهو میگه گوش میدی  اره اره؟ اره؟ اینقد تکرار میکنه تابگم اره دارم گوش میدم! انرژیشم 8 صبح اگر روی هزاره غروب روی ده هزاره! چه موادی باعث میشه اینجوری بشه ادم اخه!

یعنی هرکی راهکار کاربردی بده جایزه داره بخدا 

بگو ببخشید میگرنم گرفته حوصله صحبت ندارم شرمنده کارم زیاد باید تمرکز کنم از محل حادثه ب ی بهونه ای ...

اخر ازدستش واقعا میگرن میگیرم هرجام فرارکنم میاددنبالم😢😶‍🌫️ مثلا فرار میکردم تو آشپزخونه یه چایی بریزم بخورم مغزم آروم شه میدیدم بدو دنبالم اومده عه چایی میخوای بخوری منم میخواااااام! عین بچه ها! بعدهمونجا میشینه چای میخوره وباز حرف میزنه... خودم فکرمیکنم شاید دعواکردن وقهرکردن تنها راهه نجاته 

وای الان دقیقا تواین شرایطم حرف میزنه من سرم توسیستمه نه نگاش میکنم نه واکنش نشون میدم ولی ته هرجمله ...

همون اول صبح که میری پکر باش باهاش. خودتو بگیر. صدات هم زد بگو نه سرم شلوغه.

به مافوقتون بگید بهش تذکر بده.

واقعا این حجم از انرژی عادی نیست!!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••