2777
2789
عنوان

چرا پولدارا لباسشون کهنه ماننده

554 بازدید | 25 پست

فامیلمون مهمون اومده بود براشون ماشین اخرین سیستم زنو شوهر یه لباسایی پوشیده بودن از همونایی که میزارن مدل جلو مغازه رنگش کدر میشع اونطوری بعد شوهرم میگه اونا خاجین اورجینالن ولی بخدا مفت نمیارزید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونابلدن چه جوری جمع کنن وازچیزایی ک دارن چه جوراستفاده کنن مث مانیستن که تایه قرون گیرمون اومدسریع بروبازارهمه شوخرج کن بیاخونه درصورتی که داخل کمدمون پرازانواع واقسام لباسه 

صابخونمونم پولدااارررررر،ولی اصلا انگار واسه لباس خرج نمیکنن،با اینکه تو غذا و تفریح و مهمونی دادن و مهمونی رفتن و کادو دادن خیلی دست و دلبازن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شاید واقعا اورجینال باشن ولی ما یه آشنا داریم بی نهایت پولدار ماشینای چند میلیاردی و چند تا خونه و... ببینیش میگی برم جلو آدرس بگیرم کمکش کنم خیلی خاکیهچ ولی لباساشون افتضاح دامنای گلی که مادرم سی سال پیش می‌پوشید که رنگش نمونده بود دیگ زیر مانتو بلند ازونا که دو طرفش چاک داشت مانتو عه تو دوران اوجش مشکی بوده ولی الان رنگش به قرمزی میزد چروک و کهنه...

اونابلدن چه جوری جمع کنن وازچیزایی ک دارن چه جوراستفاده کنن مث مانیستن که تایه قرون گیرمون اومدسریع ...

من پول داشته باشتنی کلا تو گوگل جدیدترین لباسارو نگاه میکنم بخاطر همون یه موتورم نداریم🤣🤣

والا راست میگی. قبل عید مدیرمون که خیلی پولداره ما و چندین نفر دیگه رو دعوت کرد رستوران شیک. ما تیپ مناسب زدیم.نه خیلی تجملی نه کهنه... بعد خودش اومد با زیرپوش و یه ژاکت. ژاکتو در اورد با زیرپوش نشست. سنش هم بالا بود و به شدت ادعای فشن داره . راستش به ادم بر میخوره میزبان با این تیپ بیاد اما چون مایه داره کسی نمیگه تیپش بده فلانه