2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منیزیم تحمل کن باید لاکتیک اسید تخلیه بشه میتونی ماساژ بدی با روغن گیاهی یا دوش اب گرم 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

فقط آب ولرم و تمرین کردن تا عضلات عادت کنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منیزیم تحمل کن باید لاکتیک اسید تخلیه بشه میتونی ماساژ بدی با روغن گیاهی یا دوش اب گرم 

روغن مالیدم له خدادوروز اروم نمیشه 

اسید لاکتیک چطور تخلیه میشه

من میترسم مشکلی برام پیش امدباش احه لگنم دردمبکنه

روغن مالیدم له خدادوروز اروم نمیشه  اسید لاکتیک چطور تخلیه میشه من میترسم مشکلی برام پیش امدب ...

با همین روشا نگران نباش بدنسازی رفتی ؟  اگه اره که کلا اولین بارت باشه هفته اولش معروفه به بدن درد شدید

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
قرص اولترا منیزیم عااالیه،اگر تازه ورزشو شروع کردی که هیچ،اما اگر کوه رفتی یا همچین چیزی ک صرفا یه ر ...

تازع شروع کردم یه هفته پیش برای بارراول ورزش پاداشتم حالا یه هفتس نابودم روزااول اصلا حالیم نبود الان بعد یه هفته سه روز خواب زندگی ندارم لگنم دردمیاد

با همین روشا نگران نباش بدنسازی رفتی ؟  اگه اره که کلا اولین بارت باشه هفته اولش معروفه به بدن ...

اره بدن سازی رفتم اما دستگاه استفاده نکردم همش با دمبل اینا

اخه قبلاهم تجربه درد داشتم اما لگن نه و نه انقد مربیه هم اومد چهارتاست بیست تایی اسکات گفت بزن الان دارم میمیذم هی درذمیاد قطع میشه بازمیاد مثلا درده میپیچه پشت ساق پام و اینابیشتراینکه لگنمه میترسونتم