_bad_guy_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 127 عنوان طراحی دوخت یا گرافیک 128 بازدید | 11 پست واقعا بین این دو موندم ...میشه لطفا کمکم کنید ... 1403/01/25 | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 هرکدوم روبیشتردوست داری باگرافیک میتونی نقاشی وخطاطی کارکنی .لوگووکارت ویزیت وامضاءطراحی کنی .عکاسی کنی وهخیلی کارهای دیگه منم رشته م گرافیک بودوهیچوقت پشیمون نشدم ازانتخابش راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
aroos_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 201 علاقه خودت چی میگه؟من عاشق گرافیک بودم و انتخاب اول و آخرم بودخیلی همموفق شدم توشدوخت هم خوبه ولی شرطش حوصله داشتن و علاقه استجفت رشته ها درآمد خوبی دارن ولی گرافیک خیلی بیشتر رو بورسه الان ..بین مردم و شغل ها
_bad_guy_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 127 هرکدوم روبیشتردوست داری باگرافیک میتونی نقاشی وخطاطی کارکنی .لوگووکارت ویزیت وامضاءطراحی کنی ... اره خیلی زیر شاخه های گرافیک و دوست دارم ولی میترسم بعدا توی بازار کار دچار مشکل بشم
_bad_guy_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 127 هرکدوم روبیشتردوست داری باگرافیک میتونی نقاشی وخطاطی کارکنی .لوگووکارت ویزیت وامضاءطراحی کنی ... خیلی خوشحالم که اینو میشنوم 👍🏻🤗
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 اره خیلی زیر شاخه های گرافیک و دوست دارم ولی میترسم بعدا توی بازار کار دچار مشکل بشم ازکسی که ازطریق همین رشته رفته سرکارسوال کن ببین چجوریه من سرکارنمیرم .گاهی واسه دل خودم توخونه نقاشی میکشم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
_bad_guy_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 127 ازکسی که ازطریق همین رشته رفته سرکارسوال کن ببین چجوریه من سرکارنمیرم .گاهی واسه دل خودم توخو ... اخه راستش همچین کسی رو نمیشناسم و اکثر دوروبریام یا همسنم هستن یا اینکه رشتشون نظریه
زیباا5 عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 14 انتخاب کردی ؟ راضی هستی؟ منم انتخاب رشته دارم سردرگمم نمیدونم کدوم خوبه