2777
2789

روز یازده پری کیت گذاشتم دو خط شد ولی خط پایین یه حاله بود،روز دوازدهم دو خط کمرنگ شبیه هم افتاد..روز سیزدهم فقط یک خط بالایی میفته..یعنی چی؟یعنی تخمگذاریم تموم شد؟میشه اینقدر زود باشه؟

لا حول ولا قوته الا بالله......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روز ۱۱استفاده کردم.روز ۱۱ خیلی کمرنگ بود.روز ۱۳ و ۱۴  هم۲ خط پررنگ افتاد روز ۱۵شد یک خط.ولی سونوگرافی که روز ۱۶رفتم فولیکول ۱۹داشتم و کمی مایع ازاد که بهم گفتن تخمک گذاری تازه اتفاق افتاده.منم بلاخره متوجه نشدم روز چندم تخمک گذاری داشتم

من از روز ۱۱استفاده کردم.روز ۱۱ خیلی کمرنگ بود.روز ۱۳ و ۱۴  هم۲ خط پررنگ افتاد روز ۱۵شد یک خط.و ...

پس نمیشه اعتماد کرد بهش😑من برام اینماه خیلی مهمه بدونم چون قرص خوردم..نمیدونم واقعا چیکار کنم😣

لا حول ولا قوته الا بالله......

استارتر جان شما روز دوازده که دو خط همرنگ بودند باید حساب کنی ۳۶ ساعت بعدش یعنی روز ۱۴ تخمک گذاریت انجام میشه شما روز ۱۲ و ۱۴ و ۱۵ اقدام کن انشاالله میشه

خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین