2777
2789
عنوان

دوران بارداری و رابطه جنسی

358 بازدید | 15 پست

لطفا خانم هایی که تجربه دارن نظر بدن ممنونم

کسی بوده که با طول سرویس خوب و بارداری نرمال رابطه نداشته باشه

من شوهرم خیلی میترسه منم زیاد پیگیر نیستم

نیاز شوهرمو جور دیگه برطرف میکنم

اخه اینجا همه میگن ما تا روز اخر رابطه داشتیم

یعنی کسی مثل من نبوده؟ 😂😐

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایطم اوکیه اما دستم بهم نمیزنیم از طرفی ناراحتم از طرفیم رابطه با شکم و‌شرایط سنگین بودن لذت بخش نیست

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خب حالا مشکلت چیه؟

سوال پرسیدم مشخص نیس؟ 

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

والا من الان ۱۷ هفته هستم کلا میترسم جرات ندارم هم من هم شوهرم همش میگه بچه گناه داره ممکنه چیزی بشه .... از راه دیگه هم دو بار فقط تونستم ....

اصلا حال و حوصله هم ندارم ویار و بی حالی و کسلم

کسی تجربه داره میشه رابطه داشت یا نه؟

همسرم همش میگه حتی تحریک شدن واست خوب نیست بچه ممکنه چیزیش بشه

والا من الان ۱۷ هفته هستم کلا میترسم جرات ندارم هم من هم شوهرم همش میگه بچه گناه داره ممکنه چیزی بشه ...

بنظرم همین که خودتون از شرایط راضی باشین کافیه

خودتو با بقیه مقایسه نکن

خب اره خیلیا رابطه دارن

سوال پرسیدم مشخص نیس؟ 

چرا منتها به نظرم سوالت عجیبه.اخه پرسیدی کسی مثل من نیست؟خب الان فهمیدی کسی مثل تو هست چه فرقی به حالت میکنه؟

من باب شوخی گفتم.

رابطه اگه مشکلی نداشته باشی و همه چیزو رعایت کنید مشکلی نداره.مثلا به پهلو باشید و اقا پشت قرار بگیره.فشار زیاد نیارید.هیچ مشکلی پیش نمیاد.بهدشم تحرک نداشته باشی.ریلکس باشی

چرا منتها به نظرم سوالت عجیبه.اخه پرسیدی کسی مثل من نیست؟خب الان فهمیدی کسی مثل تو هست چه فرقی به حا ...

چقدر سخت میگیری خب میخام بدونم کسایی با شرایط من هستن یا نه🤷🏻‍♀️

والا من الان ۱۷ هفته هستم کلا میترسم جرات ندارم هم من هم شوهرم همش میگه بچه گناه داره ممکنه چیزی بشه ...

ببین اگه بارداریت کاملا نرمال باشه و جفت و همه چیت هم سالم باشه و لک و خونریزی هم نداشته باشی هیچ مشکلی نداره.فقط به دوستمونم گفتم به پهلو قرار بگیرین و اقا پشت باشه و از پشت به جلو رابطه برقرار بشه.فشار هم نیارید.بعدشم فعالیت نکنید.و حمام داغ هم نگیرید بعدش