2777
2789

فحش و فحش کشی

قضیه از این قرارع چادرم و تو خونشون گذاشتم چادر نماز ک هروقت برم خونشون باچادرخودم نماز بخونم ی چادرم مال چند سال پیش یود خراب شد برداشتم ی چادر نو بردم تو خونه مادرشوهرم خیلی قیمت بالا خریدم دوروز پیش رقتم خونشون میگم میخوام نماز بخونم چادره پیدا نیست میگه دور انداختم خیلی من ناراحت شدم گفتم چزا اینکارو کردی گف نمیدونسم از شماست وگدنه نمینداختم 

In the neme of god

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر خورده بهش .گفته مگه من چادر تو خونمون نیست  که این عروسه اورده توهین براش حساب میشده ..من چادر نمازم روش خیلی حساسم دوست ندارم با مال من کسی نماز بخونه برای مهمون جداگونه گذاشتم ..مادرشوهرم فهمید چادر خودمو نمیدم بهش وای یادمه قضیه مال چند سال پیشه پدر شوهررو پر کرده بود تیکه مینداختن دیدم برای یه چادر.. هروقت میاد با چادر من نماز میخونه مجبورم بشورمش هر وقت میاد من حساسم به جانمازم چه میشه کرد دیگه حالا برای یه چادر 

بر خورده بهش .گفته مگه من چادر تو خونمون نیست  که این عروسه اورده توهین براش حساب میشده ..من چا ...

تو اون بالا گفتم روز اول ک ۱۵ سال پیش عروسش شدم گقت خودت بیار ک راحتر باشی 

In the neme of god