2777
2789
عنوان

خوشبحال هر کی لاغره دندونشم درد نمیکنه پول هم داره بدنشم سالمه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 19 پست
وقتی امتحان کردی و نتیجه مثبتش رو دیدی دیگه نمیتونی کسی رو سرزنش کنی و ناله سر بدی . حتی ممکنه سر من ...

اره وقتی میخورم بعدش ناراحت و پشیمانم.  ولی باز مدام خودم رو با اون افراد که هم پولدار هستن هم لاغر هم سالم مقایسه میکنم میگم خوشبحالشون میتونن هر چی بخوان بخورن و چاقم نشن.  دلم نمیخواد تو زندگیم تا ابد رژیم باشم.  رژیم ینی جای خالی کیک یا شکلات کنار چای. تازه چند باری که لاغر میشدم صورتم خیلی شکسته و خط و چروک میفتاد. راهی هست لاغر شد و صورت پر بمونه؟ واقعا آب هم زیاد میخوروم کاهو هم میخوردم.  اصلا بدنم ژنتیکی تا لاغر میشه یه صورت زشت تحویلم میده.  چندباری بهم گفتن معتاد حتی😔البته الان چاقم و صورتم بد نیست. و دیگه کشش و توانایی سابق رو برای ورزش هم ندارم.  موندم چطور لاغر کنم

اره وقتی میخورم بعدش ناراحت و پشیمانم.  ولی باز مدام خودم رو با اون افراد که هم پولدار هستن هم ...

رژیم گرفتن تا کی؟ ورزش تا کی؟ بلاخره آدم خسته میشه و ول میکنه 

بهترین کار اصلاح سبک زندگیه 

اول اینکه من برای تمام عمرم چای روزی ۱ یا ۲ بار میخورم اونم کمرنگ که تلخ نیست و اکثر خالی و بعضا با ۱ خرما یا ۲ کشمش تماااام 

عادت دارم هرغذایی رو زیاد میخورم با نون و برنج کم که سیر بشم البته با سبزی و پیاز و خیار و کاهو هویج کنار غذا 

صبحانه ناهار شام سیر میخورم میان وعده اصلا 

همین

ورزش هم نمیکنم ولی تحرک دارم و همه ی روز مشغولم و بیکار نیستم به چای و شکلات و میان وعده ی اضافه فکر کنم چون دستم بنده 

امتحان کن ضرر نمیکنی

فقط چای شکلات رو بزاری کنار ۱۰ - ۰ جلویییی

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره وقتی میخورم بعدش ناراحت و پشیمانم.  ولی باز مدام خودم رو با اون افراد که هم پولدار هستن هم ...

لاغرم و دندونم سالمه اما انقدر گرفتارم و مشکل دارم که کل روزم با بغض میگذره کل شبم با اشک

البته پولدارم نیستما اما این برام مهم نیست

عزیزم تمام این چیزایی که گفتی قابل حله.مهم دل خوش و روح و روان سالم و آرامشه.اگه داری خداروشکر کن بقیه ش حل میشه فقط با یکم اراده

عزیزم دل خوش و روح و روان سالم در گرو بدن سالم و لاغر و جیب پرپوله

قربونت برم با بخش پول و بدن سالمش باهات موافقم.قطعا پول که باشه خیلی از مشکلات نیست

خواهرجان تو این وضعیت خیلی هامون پول رو نداریم.

امیدوارم دلت همیشه خوش باشه و خدا هرچی میخوای رو بهت بده قشنگم🌹