2777
2789
ولا وعلی راس ایوشم چند شو پیشیش قسه کردم یدفع نزانم ژنی بیو ریلای کوتای نی نی یارها این کاربرو نابود ...

😂😂🤣🤣🤣🤣🤣چنی عزیز حرف میزنی خداااا 😝اتفاقا چند روز پیش چیمنه سرابله تفریح خیلی خوشو،تو چن سالته

😂😂🤣🤣🤣🤣🤣چنی عزیز حرف میزنی خداااا 😝اتفاقا چند روز پیش چیمنه سرابله تفریح خیلی خوشو،تو چن سالت ...

از هم صحبتی با شماس خانم...عک خدا بزانساتام جاتان ارادان کوتامه زیوا و علی 🤦‍♂️سرابله خیریوه؟ولا مه۲۷سالمه پیر بیومه میمگه🥺

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هم صحبتی با شماس خانم...عک خدا بزانساتام جاتان ارادان کوتامه زیوا و علی 🤦‍♂️سرابله خیریوه؟ولا مه ...

من بیشتر آقای.....

خیلی ممنون از لطفت🙏

هی ایجو دایمنه دیشت کمی گردیمن ارا خومان

منیش 24 عمو 💐

من بیشتر آقای..... خیلی ممنون از لطفت🙏 هی ایجو دایمنه دیشت کمی گردیمن ارا خومان منیش 24 عمو 💐

عرفان هستم کوچیک شما...ولا وعلی امسال له ایمه نمن اقره لیمان مرد دی ارا تعطیلاتگه مجردی چیمنه ژیر چادر لذتیو ولا وله دگله برایا چیم شو پاسور کردیمن کردنه جنگ سرکپول یک شکانن و مشتو لقه وقته خراو دانه یک مه دی دلم بریا اقره خنسمه پیان

عرفان هستم کوچیک شما...ولا وعلی امسال له ایمه نمن اقره لیمان مرد دی ارا تعطیلاتگه مجردی چیمنه ژیر چا ...

عااای چنی خوش بوه 😂😂😂😂خوشه حالتان ولا،

ولی ناراحت بیم خدابکه دی کس به لیدان نمره سر تو سلامت

عااای چنی خوش بوه 😂😂😂😂خوشه حالتان ولا، ولی ناراحت بیم خدابکه دی کس به لیدان نمره سر تو سلامت

و خدا اندازه۵۰سال خنسمه😅قربانت ولا دی مرگه آیم دس خوه نیه ایمه لیمان نمن خودا بکه ایوه عمردان فرو