2777
2789

سلام دخترا.نیت دارم سرخ کن بخرم .چه مارکی پیشنهادمیدین وچیارومدنظر بگیرم...خودتون چه مارکی دارین چیا میپزین و ایا کارایی داره یاخیر؟

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺

کارایی چندانی نداره، چون غذای سرخ شده با روغن خوش مزه تره

من مارک فیلیپس دارم یکی دو بار پختم جالب نبود

مصرف برقش زیاده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من 6نیم لیتری دارم 

مارک نیولند 

یه مخزن آب داره برا مواد غذایی مثل گوشت 

روش آب نیپاشه تا خشک نشه  «جدیده این قابلیت» 

زن داداشم مارک فیلیپس داره 

این مارکش مشهور تره و گرون تر 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاسونیک خریدم راستشو بخوای قبلا فکر میکردم کاش اصلا توستر نمیخریدم سرخکن بدون روغن میگرفتم بعد که سرخکنو خریدم فهمیدم توستر خیلی بهتره 

برا من که بدرد نمیخوره توش مرغ گذاشتم بوش همه جارو برداشت اصلا یجوری خشک شد سیب زمینی ریختم ظاهرش برشته داخلش خام کتلت گذاشتم اصلا اینقد بی رنگ و رو شد حالمونو بهم زد بنظرم نخرید ارزش نداره

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

سلام عزیزم من مارک فیلیپس دارم راضی هستم ازش سوخاری های آماده بسته بندی مثل پیاز و ناگت و شنیسل رو سه سوته رژیمی آماده می‌کنه بادمجان و سیب زمینی و مرغ خوب سرخ می‌کنه فعلا همینارو توش درست کردم سبزی هم میشه باهاش خشک کرد البته حجم کم و اینکه اگه خواستی بخری سایز بزرگ بخر برای مهمانی به درد میخوره 

کارایی چندانی نداره، چون غذای سرخ شده با روغن خوش مزه تره من مارک فیلیپس دارم یکی دو بار پختم جالب ...

خب اونک قطعا ...ولی میخام سالم تر باشه .هم یالم هم کمی خوشمزه 🙈

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سیب زمینی خلال خسلی خوشکل سرخ میکنه 

گوشت 

میگو 

میوه هم میشه خشک کرد 

من گوشت مرغ به صورت کبابی هم توش پختم خوب شده 

سوسیس هم سرخ کردم 

خاستی بخری کمتر از 6نیم لیتری نخر 

که خیلی کوچیک میشه

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
به نظر من باید جنس ظرفش خوب باشه من الان ده ساله دارم استفاده میکنم و واقعا راضیم همه چی هم باهاش ...

مارکش چیه؟؟؟من فکرکردم ابناجدیدن که😅😅😅من خیلی عقبم پسسس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیب زمینی خلال خسلی خوشکل سرخ میکنه  گوشت  میگو  میوه هم میشه خشک کرد&nbs ...

همین سیب زمینی کتلت ومرغ وبادمجون خوب بشه حله.خیلی دلم میخاد بخرم دودل بودم دودل تر شدم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من گاسونیک خریدم راستشو بخوای قبلا فکر میکردم کاش اصلا توستر نمیخریدم سرخکن بدون روغن میگرفتم بعد که ...

پس اینایی ک اینستانشون میده تبلیغاته همش🥴🥴🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس اینایی ک اینستانشون میده تبلیغاته همش🥴🥴🥴

دقیقا همش تبلیغه اصلا مرغو من گذاشتم باور کن بوش کل خونه رو برداشت اطرافیانمم خریدن اونام راضی نبودن حالا نمیدونم شاید یکی دو مارکش خوب باشه که من با توجه به تجربه بعید میدونم بنظرم همون توستر و ماکروفر خیلی خیلی بهتره 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
دقیقا همش تبلیغه اصلا مرغو من گذاشتم باور کن بوش کل خونه رو برداشت اطرافیانمم خریدن اونام راضی نبودن ...

من مرغم درست میکنم اینجوری  که شما میگین نمیشه.حتی ماهی که بوش بیشتره مشکلی نداره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

[QUOTE=335417672]دقیقا همش تبلیغه اصلا مرغو من گذاشتم باور کن بوش کل خونه رو برداشت اطرافیانمم خریدن اونام راضی نبودن ...[/QUOT

خب اگ اینجوریه ک هم توستردارم هم فر.چه کاریه پولموحروم کنم😑 البته من دوروبرم خیلی دارن ...پس خجالت کناربذارم برم ازنزدیک کارایی شوببینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40