2777
2789
عنوان

تومور مغزی

9395 بازدید | 54 پست

علایمش چیا هستن؟؟؟ 

سرگیجه و سر درد مخصوصا درد از ناحیه چشم ممکنه؟

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرگیجه ای ک چندین روزه رفع نمیشه؟ عصبی؟

احتمال هرچیزی هست یکیش از اعصاب ولی باید بری دکتر . خود دکترا هم با اسکن متوجه میشن ما چطور بگیم چیه

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
خودت علائم داری؟ خب دکتر برو .. اینجا چه میفهمن

اره خب نوبت گیرم نمیاد پیش هر دکتریم نمیشه برم تلفن سوراخ شد از بس زنگ زدم... 

چند روزه سر درد خیلیی شدید در حدیه ک انگار هیچی وای نمیسته دیشب رفتم پشت ماشبن ببین سرم انگار میرفت نمیتونستن نگهش دارم 

و سر درد خیلیییی بدی دارم تو مخم درده پیشونی دید هر لحظه ی جا از سرم

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
احتمال هرچیزی هست یکیش از اعصاب ولی باید بری دکتر . خود دکترا هم با اسکن متوجه میشن ما چطور بگیم چیه

خب اونکه بله خواستم دقییا علایم بپرسم 

اخه دیوونه شدم واقعا همش سرم گیج میره نمیتونم دو قدم برم