2777
2789

ما شب قبل به یکی از فامیلامون تماس گرفتیم دعوت کردیم کلا چهار نفر بودن .بعد من از صبح داشتم برای همون چهار نفر تدارک میدیدم و برنجمو قبل ساعت شش دم گذاشتم خورشتو دو مدل کبابو حتی سالادو هم تا شش اماده کردم منتظر مهمونام بودم که یهو یکی از فامیلامون که پنج نفر بودن زنگ میزنن که شام میایم خونتون ..فکرشو بکنید ساعت هفت زنگ زدن ..شوهرمم گفت ما فلانیارو دعوت کردیم گفتن عیب نداره ماهم میایم🙄

چقدر راحتید؟! 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش خود خوری میکردم و اعصابم داغون شده بود ..ساعت نه اومدن من مجبور شدم با اجیلو شیرینی و اینا پذیرایی کنم تا یکم سیر بشن بعد شامو بکشم ..حالا فرداش مادرشوهرم بهشون گفت دیشب غذا برکت داشت چون برای چهار نفر پخته بودیم شماهم اومدید تازه کللللی هم اضافه اومد اونا گفتن واااااه ماکه قبلش خبر داده بودیم😡😡

یه چیزایی اینجا میبینم که شبیه سناریوی سریال های طنز مهران مدیریه!!!!!اصلا تودنیای واقعی انگار همچین موقعیت های کمیکی قابل تصور نیست برام  

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

واییی ما تجربه داریم ،بعد ما شاممون چیزبرگر و سالاد ماکارونی و کشک بادمجون و سوپ بود ،و خب چیزبرگر به تعداد درست داشتیم میکردیم اونم با سس قارچ و ذرت و ..

یهو دم افطار اومدن عید دیدنی یه فامیلمون ،خودش و همسرش 

و موندن شام ،تازه خانمش هی یاداوری میکرد که دخترم تو خونس گفته واسش غذا بیاریم و فلان 

انقدرس حرص خوردیم و فشار عصبی بهمون وارد شد که حد نداشت ،شانس اوردیم فقط که گوشت و نون باگت داشتیم ولی مهمونامونم معذب شدن

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
واییی ما تجربه داریم ،بعد ما شاممون چیزبرگر و سالاد ماکارونی و کشک بادمجون و سوپ بود ،و خب چیزبرگر ب ...

بعد حرکت سمشون چی بود؟اینکه سره سفره ما برگر هارو گذاشتیم سریع یدونه برگر ورداشتن گذاشتن تو کیفشون ما اصلا نفهمیدیم کی گذاشتن فقط پدرم گفت اول سهم دخترشونو ورداشتن

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم