2777
2789
عنوان

دلمه برگ مو +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3399 بازدید | 168 پست
عزیزم من اینجوری امتحان نکردم مغز پسته و زرشک بقیه گفتی همه با هم میریزی یعنی مزه هاش تداخل نمیکنه ب ...

نه بیشتر برا اینه که ترش بشه اگه برگا ترش نباشن. برای همین زرشک یا آلوچه میریزم داخلش. گاهی ام اون سرای برگ ک نازکن، نمیدونم چی بهش میگن! اونا رو ریز میکنیم میریزم داخلش ک ترش بشه.

برای دم کردنم آب و روغن داغ میکنیم میریزیم روش. بعدم ی سنگ تمیز مث سنگ مرمر میذاریم روی دلمه ها که باز نشن. شعله رم زیاد میکنیم، دم ک بالا اورد شعله رو اندازه میکنیم دم بکشه و کفشم دو ردیف برگ از قبل میذاریم ک ته دیگش بشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه بیشتر برا اینه که ترش بشه اگه برگا ترش نباشن. برای همین زرشک یا آلوچه میریزم داخلش. گاهی ام اون س ...

مرسی عزیزم تقریبا مثل خودم ترش 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم تقریبا مثل خودم ترش 

پسته میزنن ک طبعش گرم بشه چون دلمه سرده

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

پسته میزنن ک طبعش گرم بشه چون دلمه سرده

آها ممنون 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷