2777
2789

ماماناى باردار و نى نى دارا ما يه گروه داريم كه از تجربيات هم استفاده ميكنيم خوشحال ميشيم اگه شما هم بياييد و تجربه هاتون رو در اختيار ما و بقيه دوستان بذارين😍😍😍

https://t.me/joinchat/AAAAAAyIX7syZhsKmwEvDw 

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …
کاش منم ماه اخر بودم

ميگذره عزيزم

دوست داشتى بيا گروهمون تحربه هاى بقيه دوستان كه از شما جلوترن ميتونه براتون مفيد باشه

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،نمیشه وارد گروه شد چرا

سلام عزيز دلم

لينك رو كپى كن رو قسمت ادرس پيست كن سرچ كن باز ميشه

باران جان منم اومدم.گروهت  عکس کاربریم جورابه

مرسى عزيز دلم خوش اومدى

کپی کردم همه رو ولی گروهی نمیاد

اگر دوست داشتى خصوصى شماره يا يوزرنيم تل گرامتو برام بذار تا اددت كنم عزيزم