2777
2789
عنوان

خرید روزانه خونه

128 بازدید | 10 پست

بنظرتون فقط مرد باید خرید کنه برای خونه ؟؟؟

من زن عموم فک نکنم تاحالا پاشو تو میوه فروشی یا سوپرمارکت گذاشته باشه همیشه عموم خرید میکردش

ولی خونه ی خودمون اوایل بابام میگرفت بعد کلا مامانم خریدای خونرو انجام میداد مامانم بهم میگه بزار شوهرت همیشه خریدارو کنه تو خرید کنی بدعادت میشه

حالا نظرشما چیه؟

من خودم میگم مشکلی نداره بلاخره تقسیم کاره دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این یه سال همیشه شوهرم خریده.... 

اگه ماشین داری و بارسنگین نمیشه، خودت بخری هم مشکل نداره... 

تو خونه ماهم مامانم همش خرید میکنه با اینکه بابام هم خونس، من خیلی حرص میخورم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

ببین بستگی داره من مادرشوهرم انقد ایرادگیر و همه خریدارو فقط یاید خودش کنه الان پدرشوهرم از جلو مغازه رد شه مادرشوهرم بگه یه تخم مرغ بخر میگه من نمیتونم مادرشوهررم واسه اینکه به بقیه بگه من خوبم بقیه بدن مثلا سی کیلو بار پیاده میکشه میاره ولی خودم مثلا شاغل بودم چیز واجب میخواستم سرراه میخریدم ولی اگه سنگین بود شوهرم میخرید یا مثلا شوهر من بدش میاد برم نونوایی خودش نون میخره الان خانه دارم خریدارو لیست میدم شوهرم میخره یا اگه باید خودم باشم مدیریت کنم خرید به هرم میگم غروب میاد باهم میریم خرید این یه چیز که هم بستگی به مرد داره هم توافق دو طرف یه جوری باشه نه ازینور بوم بیفته نه ازنور بوم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بیسترخریداباخودمه اماهمسرمم چیزی لازم باشه یاببینه میخره میاره بعضی وقتا هم باهم خریدمیکنیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖