2777
2789

من رلم ولی اگه روزی باهاش ازدواج کردم ۵ خواهر شوهر بزرک خاهم داشت با یه برادر شوهر و یه جاری😐😂 

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   

پنج خواهرشوهر و پنج جاری

تقریبا بی ازارن😅

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دارم. بچه تر که بود بیشتر آتیش هارو اون به پا کرد. الان دود هاش مونده خودشو به آب و آتیش میزنه که رابطه هارو درست کنه ولی چه فایده نمیشه. دیگه فکر ها و کارایی که مامانش میخواست بکنه رو کرده و در مورد من فکرش مسمومه متاسفانه. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

وای ۵ جاری و چطور تحمل میکنی😂

یدونشون مارمولکه بقیه خوبن سنشون بالاس😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دوتا دارم جفتشونم تاحدی رک هستن خصوصا کوچیکه...

شعور بزرگه درحد صفرررررررر

اصلااا ب بچه هاش تذکر نمیده تحت هیچ شرایطی

میاد خونه ادم ب عقلش نمیرسه ک بعد یروز بره...پارسال میرفتیم مسافرت فک کن تا لحظه اخری ک رفتیم خونمون بود حتی خودمون بردیم گذاشتیمش خونه مامانش یعنی ب عقلش نرسید ک بابا اینا جوونن شاید بخوان رابطه داشته باشن قبل سفر...شوهرمم ازین حرکت خواهرش بدش اومده بود حتی...

امسالم مهمون غریبه اومده بود برامون اینام خونمون بودن میخواستن از قبل برن جایی دیگ ولی کنار مهمونامون نشستن اونارم معذب کردن اخر سرهم نرفتن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

والا من باهاشون مثل خواهر هستم حتی بعضی وقت ها بهتر و بیشتر از خواهر به دردم میخورند.

دلیلش اینه که ممکنه شوهرم به معاشرت با خواهر خودم ایرادی بگیره ولی در مورد خواهر های خودش حرفی نمیتونه بزنه.

مثلا حوصلم که سر میره زنگ میزنم به خواهرش میگم پاشو بیا شام خونه ما.

شوهرم که از سر کار میاد میگم شب مهمون داریم. خواهر خودت.

یا مثلا با خواهرش میرم خرید و هر چی بخرم میگم خواهرت گفت قشنگه منم خریدم.

والا من باهاشون مثل خواهر هستم حتی بعضی وقت ها بهتر و بیشتر از خواهر به دردم میخورند. دلیلش اینه که ...

چه سیاستی داری تو دختر خوشم اومد..

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب