2777
2789
عنوان

در جواب جدی میفرمایید چی بگیم؟

3700 بازدید | 14 پست

الان گیف جدی میفرمایید رو زیاد استفاده میکنن یا یه چیزی میگی به شوخی میگن جدی میفرمایید دوست دارم یه جواب باحال براش پیدا کنم

پیشنهادی دارین حتما بگین

بگو پس ما اینارو از کجا اوردیم🤣🤣🤣

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه حرف آقاهه دیگه 

پس پس اینا رو ما از کجا آوردیم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عههه بگوووووو کنجکاوم کردییی😐😂

نمیشه بابا من ک شخصیت هاتونو پشت گوشی نمیبینم یکی میاد دوباره پند و اندرز کصشعر گویی رو شروع میکنه اینجا جای این حرفاست😂😂😂😂میرینن ب اعصابم منم مجبور میشم برینم بهشون کلی تایم ازم میره میتونم درس بخونم 

جدی میفرمایدددد😂😂😂😂

برای قبولیم تو کنکور دعا کنید مهربونا
نمیشه بابا من ک شخصیت هاتونو پشت گوشی نمیبینم یکی میاد دوباره پند و اندرز کصشعر گویی رو شروع میکنه ا ...

با همین جوابت هم امکان تعلیق شدنت هست😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون