2777
2789
بشدت خودشیفتس همه علائمشوداره

خودخواهه ،فضوله دوست داره سر ازکار همه دربیاره ولی کسی از کارش سر در نیاره؟ غیر منطقی و زبون نفهم ؟ وقتی بحثتون میشه دنبال اینه یواشکی ضربه بزنه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هر چی هست میندازین گردن بچه خود بچه هم دویت نداره همش تو جر و بحث و دعوا باشه

چون چند بارکه ته خط رسیدم خواستم جداشم مامانم همش ترسونده که دخترت وابسته پدرشه ضربه میخوره

فقط خدا
خودخواهه ،فضوله دوست داره سر ازکار همه دربیاره ولی کسی از کارش سر در نیاره؟ غیر منطقی و زبون نفهم ؟ ...

آره خودخواهه هرکاری که دوست داشته باشم مانعشه دروغگوئع کارای یواشکی زیاد داره منطقی نداره صد بارم باهاش بحث کنم اصلا یه کلمشونمیفهمه ازیه چیزی ناراحت باشه نمیگه ولی به قول تو یواشکی ضربشو میزنه و هرچقد بگم چرا اونجوری کردی میخنده میگه توهم نزن

فقط خدا
خوبه خودش اعتراف می‌کنه عذابه بگو اگر اینطوره اونا دارن تاوان گناهشون رو میدن و پاک میشن ولی تو با ...

جالبه من نمیگما من مامان بابام بی گناهن ولی خیلی بی آزارن خیلی

فقط خدا
بگو شایدم ننت یه جا دعای سنگین گرفته من شدم قسمتت اگرنه توالان باید با یه زن عین خودت زندگی میکردی&n ...

اون خودشم نقش داشته که شوهرم در این حد بد بشه من ممکنه شوهرمو ببخشم ولی هرگز مامانشونه

فقط خدا

ای بابا فرشته عذاب الهی تو بودی و خبر نداشتم!

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

بگو به کسی بدی نکردن 

ولی یقینا دعای پدر مادرت پشت سرت بوده که من نصیبت شدم وگرنه لیاقت تو گرگ بیابون بود

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اون خودشم نقش داشته که شوهرم در این حد بد بشه من ممکنه شوهرمو ببخشم ولی هرگز مامانشونه

چه حرف قشنگی دقیقا منم شوهرم خیلی اذیتم کرده امکان داره حلالش کنم چون بعدا سرش به سنگ میخوره روزی قدرم می‌فهمه که دیره تا همین حد براش کافیه ولی اونایی کوچکترین دخالتی کردن تا شوهرم رفتاراش با زنش درست نشه واقعا نمیتونم ببخشم