2777
2789

شوهرم گاهی شبا پیش میاد سرکار میمونه( شرایط کاری

منم تنهام میرم خونه مامانم اینا

مثلا دو شب پیش رفتم خونشون این داداش۱۳ سالم انقد پر حرفه همش سر صدا میکنه اعصابمو خورد میکنه . از شلوغی بدم میاد

از یه طرف خواهر ۱۵ سالم تو روم وایمیسته هی میگه فلانیو دوس دارم فامیلمونه‌... آبرو برامون نزاشته رفته به پسره پیام داده آویزون بازی در اورده منم میگم تو گو.ه‌ خوردی انقد دهن به دهن شدیم ساعت ۸ شب پاشدم رفتم خونه پدرشوهرم اینا .

امشبم شوهرم نیست موندم چیکار کنم خونه نمیتونم بمونم چون تنهام‌ تو ساختمون‌ خطرناکه‌..

یا مثلا خیلی وقتا پیش سر اینکه مامانم اصلا به خواهرم نمیگه طرف بشور خونه رو مرتب کن بحثمون شد نفرین کرد ( انقد از من کار می‌کشید ولی خواهرم الان هیچی) بعد که شوهرم اومد دنبالم رفتم جای شونم انقد تیر کشید حس کردم بدم فلج شد.... انگار از اعصاب بود

پدرمم متنفرم انقد داداشمو .. مامانمو.. خواهرمو.. تو جمع خورد میکنه .

عقد فطر باهاشون رفتیم بیرون داداشمو کتک زد از اونور به خواهرم تو جمع فحش داد 

ولی جدیدا میاد سمتم قربون صدقه میره عقم‌ میگیره ازش 

بماند که تو عقد تو جمع خوردم کرد انقد اشک ریختم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما که نمیتونی خونه خودت بمونی باید با خانوادت مدارا کنی دیگه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ناراحت نباش 

منم عاشق یکی ام که نمیدونه اختلاف سنیمون هم بالاس برامون دعا کن 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
واقعن غیر قابل تحمل‌ بقیه پستامم بخون

خب بمونه خونه خودت درو قفل کن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

منم میتونم درکت کنم،فقط باید زمان بگذره

همیشه بچه های بزرگتر بیشتر میسوزند چون باید مشکلات خواهر وبرادرهاشون را به دوش بکشند.

بازم سعی کن بری ولی زیاد بهشون رو نده تا ازت سو استفاده نکنند.

مادر وپدرت به عنوان پشتوانه به شما نیاز دارند.